Tα πλάνα του Αναστασίου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μία θέση προβληματίζει τον Γιάννη Αναστασίου για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει τη Μεγάλη Τετάρτη στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής των «πράσινων» προσανατολίζεται στην επιλογή του Ρισβάνη που είναι πολύ καλός στον αέρα και «ταιριάζει» στον Παπάζογλου για να καλύψει το κενό της απουσίας του τιμωρημένου Κουτρουμπή, μιας και ο Τριανταφυλλόπουλος δύσκολα θα μετακινηθεί από τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Επίσης, ο Μέντες που αγωνίστηκε στην Ξάνθη ως στόπερ προβάλλει ως αουτσάιντερ καθώς δεν «κολλάει» ιδιαίτερα με τον Σίλντενφελντ και λογικά θα προτιμηθεί για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Για την τετράδα του συγκεκριμένου νευραλγικού χώρου γίνεται… χαμός, καθώς οι Πράνιτς και Ζέκα είναι αυτονόητο ότι θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα με συνέπεια να μάχονται τέσσερις παίκτες για δύο θέσεις, χωρισμένοι σε «ζευγάρια»: Μέντες – Λαγός είναι το ένα και Αμπεΐντ – Ατζαγκούν το άλλο, με τους Μέντες και Αμπεΐντ να έχουν το προβάδισμα, δίχως όμως να θεωρούνται «σίγουροι».

Οσον αφορά το επιθετικό δίδυμο, ο Αναστασίου σκέφτεται πολύ σοβαρά να ρίξει στη μάχη τον Μλάντεν Πέτριτς στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ, κρατώντας στον πάγκο για άσους στο μανίκι τους Καρέλη – Κλωναρίδη, παρότι ο Κροάτης «θυσιάστηκε» στην Ξάνθη και έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά την αποβολή του Κουτρουμπή. Ο Πέτριτς πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις, διαθέτει την προσωπικότητα, την πείρα αλλά και την ποιότητα να κάνει τη διαφορά και η ώρα για τα δύσκολα έχει πλέον φτάσει…

πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook