Τον Ραούλ Μπράβο ανακοίνωσε η Βέροια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε η Βέροια που ωστόσο δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αρχικά, μπορεί να ήταν μακριά από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όμως η Βέροια έριξε τη… βόμβα με την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο. Ο 33χρονος αμυντικός είχε προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ισπανία, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την Κόρδοβα, η οποία ανέβηκε φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όμως, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τη «βασίλισσα του Βορρά». Έτσι, έφτασε στη χώρα μας και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας σήμερα το απόγευμα, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου ποδοσφαιριστή Raul Bravo Sanfelix.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook