Εκτός με ΟΦΗ ο Περέιρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τέθηκε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη για την Κυριακή.

Πονοκέφαλος της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Άγγελο Αναστασιάδη,καθώς χωρίς τον Φακούντο Περέιρα, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα (28/9, 20:30).
Ο Αργεντινός επιθετικός έχει μια διάταση ορθού μηριαίου η οποία προκλήθηκε από οίδημα σε παλιά θλάση που δεν είχε επουλωθεί σωστά και του έγινε παρέμβαση με PRP προκειμένου να προλάβει ν’ αγωνιστεί στον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την Γκινγκάμπ.
Στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε ειδικό πρόγραμμα, ενώ Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Σε ό,τι αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, κάτω από άκρως χειμωνιάτικες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία με μπουφάν, αντιανεμικά και αδιάβροχα να βγαίνουν από τη… ναφθαλίνη.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική με παιχνίδι σε μικρό γήπεδο.
Σημειώνεται ότι η προπόνηση του Σαββάτου είναι στις 19:00 στην Τούμπα.
πηγή: voria.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook