Τα πλάνα Αναστασιάδη για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται να ετοιμάζει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να πάρει τη θέση του Φακούντο Περέιρα στο βασικό σχήμα των «ασπρόμαυρων», καθώς ο Αργεντινός τέθηκε εκτός «μάχης», λόγω τραυματισμού.

Τόσο ο Έλληνας επιθετικός, όσο και ο Εγιάλ Γκολάσα έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση στο πρόσφατο ματς κυπέλλου, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Έλληνα τεχνικό να μένει ευχαριστημένος με την εμφάνισή τους. Ο προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του, για το εντός έδρας ματς με τους Κρητικούς το Σάββατο. Εκεί αναμένεται να δοκιμάσει και την ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής.

Ο Αναστασιάδης δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα, που παρουσίασαν οι παίκτες του στο πρόσφατο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς στο αρχικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί και σε αυτή την αναμέτρηση στους παίκτες, οι οποίοι τον οδήγησαν σε σημαντικές νίκες στα παιχνίδια της Ευρώπης και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook