Η αποστολή του ΠΑΟ για το ματς με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με Σίντενφελντ-Κουτρουμπή στην αποστολή, αλλά χωρίς Ρισβἀνη θα αγωνιστεί στην κυριακάτικη (19/10) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός που δεν ποντάρει σε Μέντες, Μπεργκ και Μπαϊράμι.

Και εκεί που άπαντες ανέμεναν τη χρησιμοποίηση Ρισβάνη στο ματς πρωταθλήματος με τους Κρητικούς, προκειμένου ο Αναστασίου να ξεκουράσει έναν εκ των Σίλντενφελντ-Κουτρουμπή, ο 42χρονος κόουτς έκανε την έκπληξη. Αφησε εκτός του νεαρό στόπερ πλην των τριών τραυματιών που ήταν αναμενόμενο πως θα απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Πλην Ρισβάνη, λοιπόν, λείπουν επίσης οι Μέντες, Μπαϊράμι και Μπεργκ που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο των «πράσινων». Ο πρώτος συνέχισε την αποθεραπεία του, ο δεύτερος ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο τρίτος της παρέας ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Αναλυτικά την αποστολή, αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook