Επέστρεψε Ελλάδα ο Αστέρας και σκέφτεται ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε η προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από μια σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού και η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Έτσι περιμένει πως και πως τον… ευρωπαίο Αστέρα, στο “Γεντί Κουλέ” προκειμένου να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις. Ο Τζενάρο Γκατούζο είδε τον Γκιόργκι Λορία να κάνει κανονικά προπόνηση την Παρασκευή και να είναι στη διάθεσή του για το ματς της Κυριακής.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας, με την κούραση να είναι αρκετή, είναι υποχρεωμένος, μέσα σε μία μέρα να… “καθαρίσει” το μυαλό του και να ταξιδέψει το Σάββατο στην Κρήτη, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα διπλό μακριά από την έδρα του, το οποίο μάλιστα θα ειναι το δεύτερο στο νησί, αφού έχει κερδίσει και τον Πλατανιά.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάκη Παντελιάδη, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στο δικέφαλο και θα μείνει στην Τρίπολη, όπως και οι υπόλοιποι τραυματίες. Εκτός, θα είναι και οι Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Κιτοκό και Τιέ Μπι, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Είναι, ωστόσο, αξιοσημείωτο πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Οι εμπειρίες ήταν πολλές και μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν στην φετινή πορεία του Αστέρα.

arcadiasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook