Επισφαλής η θέση του Γρηγορίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου που δεν αποκλείεται να παίξει το κεφάλι του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το αρνητικό σερί έχει βάλει σε σκέψεις τους διοικούντες την Κέρκυρα όσον αφορά στο μέλλον του Γρηγορίου, ο οποίος φυσικά ανέβασε τον σύλλογο ξανά στα «σαλόνια». Σαφώς και δεν παραγνωρίζεται το πολύ καλό πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών, άλλα άπαντες κρίνονται από τα αποτελέσματα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα επόμενα ματς λογίζονται ως εξετάσεις για την παραμονή του στον πάγκο.

Δεν είναι τυχαίο πως στην ποδοσφαιρική πιάτσα λέγεται πως έχουν γίνει ήδη διερευνητικές κρούσεις προς άλλους τεχνικούς, δίκην προετοιμασίας εδάφους, σε περίπτωση βέβαια που δεν επανέλθει ο σύλλογος στον δρόμο των επιτυχιών.

Οταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, περιμένει την Κέρκυρα ένα καρέ αγώνων, εκ των οποίων μόνο αυτό με τον Ολυμπιακό θεωρείται δύσκολη αποστολή, στην οποία η ήττα μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και μετά το ματς με τους πρωταθλητές (μεθεπόμενη αγωνιστική) ακολουθούν δύο ματς στο νησί του Ιονίου με Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Οπως και να ‘χει, ο Γρηγορίου καλείται να γυρίσει το χαρτί και ο ίδιος πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και συνολικά της ομάδας, η οποία είναι, άλλωστε, και δικό του δημιούργημα. Εφόσον κατακτηθούν οι βαθμοί, τότε θα γίνουν και οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook