Χριστόπουλος: “Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του Πλατανιά τόνισε οτι η ομάδα του δικαιούταν να σκοράρει στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου έχασε τελικά με 1-0, αλλά τώρα έχει μπροστά της το ματς με τον ΟΦΗ και εκεί στρέφει το ενδιαφέρον της.

Το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ σκέφτεται ήδη ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος, τονίζοντας οτι η ομάδα του δικαιούταν να σκοράρει στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου έχασε τελικά με 1-0.

Ανέφερε πάντως οτι ο Πλατανιάς ήταν τυχερός στο πρώτο ημίχρονο όπου και… “γλίτωσε” μόνο με ένα γκολ.

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος:

“Αυτό το παιχνίδι είχε πολλές ομοιότητες με αυτό που χάσαμε στη Βέροια πριν από δύο εβδομάδες περίπου. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε τις προσωπικές μονομαχίες σε όλους τους χώρους, τις δεύτερες μπάλες, η αμυντική μας γραμμή ήταν πολλές φορές ανοικτή κατά πλάτος, ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες και σταθήκαμε τυχεροί που είχε μείνει το σκορ στο 1-0.

Δημιουργήσαμε κι εμείς κάποιες προϋποθέσεις σε κάποιες αντεπιθέσεις, κάποιες τελικές…

Στο β’ ημίχρονο όμως τα παιδιά το πίστεψαν περισσότερο, παρά την πίεση που δεχτήκαμε στα πρώτα λεπτά από τον αντίπαλο. Καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να δημιουργήσουμε φάσεις, να δημιουργήσουμε κλασικές ευκαιρίες και να τις χάσουμε και πιστεύω ότι στο τέλος δικαιούμασταν ένα γκολ.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο με τον ΟΦΗ και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό”…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook