Ζλατιλίδης: “Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να μας στηρίξει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Φέτος ο ΟΦΗ θα ειναι διαφορετικός. Εχει ενισχυθεί πολύ στις μεταγραφές και ο στόχος της ομάδας, είναι να πρωταγωνιστήσει.

Οπως επισημαίνει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ «η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Αυτός θα είναι ο στόχος. Εχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε φέρει σημαντικούς αθλητές. Πιστεύω ότι έχουμε όλες τις προυποθέσεις για να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά» επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ και συνεχίζει «βέβαια δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που έχουμε κάνει. Είναι και οι παλιοί παίκτες που έχουμε, οι οποίοι επίσης θα συνεχίσουν να πάιζουν σημαντικό ρόλο για το βόλει του ΟΦΗ.

Είναι οι παίκτες που έχουν στηρίξει την ομάδα τα τελευταία χρόνια και σαφώς υπολογίζω πολύ και σε αυτά τα παιδιά».

Ο Δημήτρης Ζλατίλιδης, τονίζει για την «αλλαγή πλέυσης» του ΟΦΗ, απο παραμονή να διεκδικεί κάτι περισσότερο ότι «στην προσπάθεια αυτή πρωτοστατεί ο πρόεδρος μας ο Γιάννης Δανδάλης, που είναι άνθρωπος του βόλει και ξέρει τα δεδομένα. Εγώ θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να του προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Για την δική του παραμονή στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ και την φετινή χρονιά, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, επισημαίνει πως «έχω δεθεί με τον ΟΦΗ. Είναι η 4η χρονιά που είμαι στην ομάδα, δυο χρόνια σαν παίκτης και άλλα δυο ως προπονητής. Για μένα ο ΟΦΗ είναι μεγάλο κεφάλαιο. Θα πω και πάλι ότι ο πρόεδρος με έχει κάνει να νοιώθω έτσι. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι απο κάθε άλλη χρονιά για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, καθώς έχουμε φτιάξει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook