Ξεκίνησε η προετοιμασία του βόλει του ΟΦΗ που δεν έχει ταβάνι στην Α2!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς ταβάνι στο πρωτάθλημα και έχοντας… κρυφούς στόχους, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του. «Φέτος ο ΟΦΗ έχει υψηλούς στόχους» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεται το βόλει του ΟΦΗ, που ανεβάζει στροφές ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2, στις 5 Νοεμβρίου.

Το προπονητικό πρόγραμμα του προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση ενδυνάμωσης στ Παγκρήτιο στάδιο και το απόγευμα τακτική στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

«Είμαστε στην περίοδο που χτίζουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο. Περνάμε καθημερινά 7-8 ώρες στο γήπεδο. Φέτος ο ΟΦΗ έχει υψηλούς στόχους στην κατηγορία και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να πετύχουμε» τονίζει στην επίσμη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της μάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι και η συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά εκτός Κρήτης για δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Η φωτογραφία είναι απο τον αγιασμό του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, που έγινε παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής του τμήματος.