Ανακοινώθηκε επίσημος χόρηγος της ομάδας βόλει του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ πάει για μεγάλα πράγματα φέτος στην Α2 και αυτό την κάνει… προσιτή σε χορηγούς.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η εταιρεία  “Assargiotakis Olive Oil” είναι από σήμερα επίσημος χορηγός του τμήματος Βόλεi του ΟΦΗ και ταυτόχρονα υποστηρικτής του σωματείου.

 «Ευχαριστούμε την εταιρεία για την συμπαράσταση στο βόλει του ΟΦΗ αλλά και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ» τονίζει σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗofierasitechnis.gr, oπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης.

 “Ειναι μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά, αλλά και για την εταιρεία μου να συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ελπίζω η συμμετοχή μου στο χορηγικό πρόγραμμα να βοηθήσει τον σύλλογο στην κατάκτηση των στόχων του”, δήλωσε με την σειρά του, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της “Assargiotakis Olive Oil”,  Γιάννης Ασσαργιωτάκης.

Ο υπεύθυνος της επιτροπής χορηγιών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Τσαμπουράκης, ανέφερε ότι  “Με χαρά καλωσορίζουμε την “Assargiotakis Olive Oil” στην οικογένεια του ΟΦΗ. Ο κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και η επιλογή του να γίνει χορηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μας τιμά ιδιαίτερα”.

 Η  εταιρεία παραγωγής εμφιάλωσης και πώλησης προϊόντων ελαιολάδου “Ιωάννης Ασσαργιωτάκης”, πέρα από τη συμμετοχή της στο τμήμα βόλει του ΟΦΗ, εντάχθηκε και στο νέο χορηγικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι το βόλει του ΟΦΗ είναι σε επαφή και με άλλους χορηγούς για να στηρίξουν το φετινό φιλόδοξο εγχείρημα στην Α2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook