Σέρβις στην Α2 για τον ΟΦΗ με ξεκίνημα από το “παλατάκι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το βόλει του ΟΦΗ κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (5/11) στην Α2 υποδεχόμενο τον Μίλωνα, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου (4μμ) και θέλει να κάνει ξεκίνημα με το… δεξί, στην φετινή χρονιά, στην οποία έχει μεγάλες προσδοκίες.

Με το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ απο πλευράς μεταγραφών, ακόμα και με παίκτες απο την Α1, το βόλει του ΟΦΗ έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Οπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr «είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Εχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και περιμένουμε πς και πως το πρώτο παιχνίδι. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας, να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνει το βόλει του ΟΦΗ φέτος.

Εχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τους χαρίσουμε όμορφες στιγμές» επισημαίνει.

Για το παιχνίδι με το Μίλωνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ τονίζει πως «είναι μια καλή ομάδα που θελει προσοχή. Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε το πρόσωπο που ξέρουμε» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook