Ομάδα για μεγάλα πράγματα το βόλεϊ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε το βόλει του ΟΦΗ στην Α2 που «καθάρισε» σχετικά εύκολα τον Μίλωνα με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και έδειξε απο νωρίς ότι θα είναι μια μεγάλη δύναμη στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ ουσιαστικά βρήκε αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ, στο οποίο βρέθηκε πίσω με 15-7, αλλά τελικά το πήρε με αυτό με 25-23 και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα απο τους 150 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο «παλατάκι» του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ με ποιοτικό βόλει και ωραίες στιγμες στο παιχνίδι του πήρε τα δυο πρώτα σετ με 25-15 και 25-19 και εκανε το ξεκημα με το…δεξί που επεδίωκε στην πρεμιέρα της Α2.

 «Εχουμε επίπεδο»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης ανέφερε για το παιχνίδι ότι:

«Είμαι ευχαριστημένος απο την αγωνιστικότητα που δείξαμε. Χρειάζεται να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι απο παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έχει υψηλό επίπεδο και αυτό φαίνεται. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε την αναμέτρηση στα Χανιά που είναι μια δύσκολη έδρα με ένα καλό αντίπαλο».

 Tα σετ: 25-15, 25-19, 25-23

ΟΦΗ (Zλατιλίδης): Mαγριπλής, Δημητρούδης, Καπίρης, Κυριακίδης, Ιλιτς, Χατζηλιάδης, Αρχοντούδης, Παπαδάκης, Τεφτσής, Μαριάτος, Μουτάφης, Περπινάκης, Αυτζιόγλου, Κοσκινάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook