«Άλωσε» τα Χανιά ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το βόλει του ΟΦΗ πέρασε αλώβητο και απο την δύσκολη έδρα των Χανίων με τον κόσμο στο πλευρό του.

Πήρε τη νίκη με 3-2 σετ για την δεύτερη αγωνιστική της Α2 βόλει. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη στο Κρητικό ντέρμπι έχοντας στο πλευρό του και 50 φιλάθλους, που ταξίδεψαν απο το Ηράκλειο, για να συμπαρασταθούν στον ΟΦΗ!

Μάλιστα το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει 40 λεπτά λόγω καπνογόνων που άναψαν πριν την έναρξη του αγώνα στην κερκίδα!

Τα Χανιά που έχουν επίσης δυνατή ομάδα, πήραν το πρώτο σετ με 25-19, ο ΟΦΗ πήρε το δεύτερο με 23-25, έχασε το τρίτο με 25-22, πήρε το τέταρτο με 23-25 και πανηγύρισε τη νίκη στο ται-μπρέικ με 15-11.

«Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Απο το τέταρτο σετ και μετά βάλαμε πάθος στο παιχνίδι μας και κερδαμε. Πήρεμα ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή και δεμένη ομαδα και συνεχίζουμε. Εχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για τη συπαράσταση στο παιχνίδι» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και υπεύθυνος για το βόλει του ΟΦΗ, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ότι: «Πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν μαζί μας για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας. Τους θέλουμε κοντά μας και στα εντός έδρας παιχνίδια»

Τα σετ: 25-19, 23-25, 25-22, 23-25, 11-15