Χάθηκε το όνειρο της ανόδου για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από μια εκπληκτική παρουσία φέτος στα γήπεδα της Α2 και πρόκριση με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την «υπέρβαση» στα μπαράζ ανόδου στην Α1, μέσα σε δυο μέρες, όλα χάθηκαν.

Οι δυο ήττες που υπέστη το βόλει του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου από την Παλλήνη (3-1) και από τη Ροδίων Αθλισις (3-0 σετ, 25-18,29-27, 25-18), βγάζουν τον ΟΦΗ οριστικά εκτός πρόκρισης φάιναλ-φορ και εκτός διεκδίκησης του ονείρου για άνοδο στην Α1.

Η νίκη του Εθνικού επί της Παλλήνης με 3-2 σετ (κέρδισε και τη Ροδίων Αθλισις) τον στέλνουν με την Παλλήνη (που κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-1) στο φαιναλ-φορ και έτσι το τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εθνικό την Κυριακή (23/4) έχει ουσιαστικά μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κρίμα! Γιατί ο ΟΦΗ έδειχνε να έχει όλες τις προυποθέσεις φέτος να γράψει ιστορία!

Τουλάχιστον κατάφερε το βόλει του ΟΦΗ, να πάρει την άνοδο στην Preleague, η οποία θα είναι η δεύτερη κατηγορία κάτω από την Α1, η οποία θα δημιουργηθεί του χρόνου.

Αυτός ήταν και ο πρωτογενής στόχος του ΟΦΗ, απλά η εικόνα και η δυναμική της ομάδας, έκανε όλους να πιστέψουν στο όραμα, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε πραγματικότητα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook