Αντιφάκος: «Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικούς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O κεντρικός της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Αργύρης Αντιφάκος μιλάει στο Gentikoule για το πρώτο βήμα που έκανε ο ΟΦΗ στο… δρόμο για τα μπαράζ ανόδου.

Ο Αργύρης Αντιφάκος στάθηκε στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο, όπου τόνισε ότι με νίκη τότε μπαίνουν και πάλι δυνατά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στον πρωταρχικό τους στόχο.

«Παρόλο την κακή εμφάνιση, η ομάδα κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Πανιώνιο, όπου με νίκη μπαίνουμε και πάλι δυνατά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου»

Ποιος είναι ο αντίπαλος που αξίζει περισσότερη προσοχή από τους έξι που ακολουθούν (Πανιώνιος-εντός, ΑΣΠ Απόλλωνας-εκτός, Κέρκη-εντός, Καλαμάτα 80-εκτός, Πανερυθραϊκος-εντός, ΑΕΠ Ολυμπιάς-εκτός);

«Πολλές δυνατές ομάδες έχουν αποδυναμωθεί στο δεύτερο γύρο όπως και η δικιά μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η… ψαλίδα με τις υπόλοιπες, άρα όλα τα ματς για μας είναι δύσκολα και τα βλέπουμε σαν τελικούς. Οι διαφορές πλέον είναι μικρές».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook