Κοσκινάς: «Πάμε για τη νίκη στην Καλαμάτα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο “λίμπερο” του ΟΦΗ Γιώργος Κοσκινάς μίλησε στο Gentikoule για την αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα.

Η συγκεκριμένη «έξοδος» δεν είναι καθόλου εύκολη για το σύνολο του Δημήτρη Ζλατιλίδη καθώς εκτός του ότι έχει να αντιμετωπίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, πρέπει να ξεπεράσει και το «τζετ λαγκ» του ταξιδιού προκειμένου να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Αυτό ακριβώς τόνισε ο λίμπερο του Κρητικού συνόλου στο Gentikoule, Γιώργος Κοσκινάς λίγες ώρες πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο αντίστοιχα είναι το σημερινό παιχνίδι για τον ΟΦΗ;

«Είναι δύσκολη η… έξοδος στην Καλαμάτα, έχει μια δυνατή έδρα ο σημερινός (3/3) μας αντίπαλος. Δεν θα είναι εύκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη. Έτσι και αλλιώς ο στόχος μας, δηλαδή τα μπαράζ ανόδου, παραμένει ο ίδιος».

Υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ΟΦΗ να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου;

«Ναι υπάρχει σίγουρα ελπίδα. Βέβαια δεν έχουμε και το πιο εύκολο πρόγραμμα. Παίζουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας που είναι αρκετά δύσκολα, δηλαδή το σημερινό με την Καλαμάτα 80 και τελευταία αγωνιστική πάμε Πάτρα για λογαριασμό της Ολύμπιάς. Δυο ματς σε πολύ δύσκολες έδρες. Εκτός αυτών έχουμε και την Ερυθραία την οποία φιλοξενούμε την επόμενη αγωνιστική (17η) που είναι εξίσου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Καλαμάτα 80-ΟΦΗ (Παραλίας, 14:00)
ΑΣ Πανερυθραϊκός-ΑΦΠ Χανίων 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)
ΑΕΠ Ολυμπιάς- Απόλλων Αθηνών (Ολυμπιάδος, 18:00)
Κέρκης-ΑΣΠ Απόλλων 3-0 (25-0, 25-0, 25-0)
ΓΣ Πανιώνιος-ΑΟ Παλλήνη (Ν. Σμύρνης, 20:30)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook