8 αγωνιστικές πριν το τέλος σφραγίζει την άνοδο ο ΟΦΗ 94!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο μήνα Φεβρουάριο όμως στον ΟΦΗ 94 μπορούν από τώρα να είναι σχεδόν σίγουροι ότι έχουν πετύχει τον πρώτο αγωνιστικό στόχο της ομάδας.

Δηλαδή την κατάκτηση της ανόδου στην Β ΕΠΣΗ, όντας η πρώτη ομάδα στο Ηράκλειο που αγκαλιάζει την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία!

Οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Γ ΕΠΣΗ και η απόσταση του ΟΦΗ 94 από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι 25 βαθμοί (54-29). Με δεδομένο ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες βάσει προκήρυξης παίρνουν την άνοδο, ο στόχος έχει επιτευχθεί από τώρα… με μια υποσημείωση. Ότι δηλαδή η ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση, δηλαδή η ΑΕ Καμηλαρίου, έχει καταθέσει ένσταση για το ματς με τον Χείμαρρο και αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το γεγονός, το επόμενο παιχνίδι είναι με το Γοργολαϊνι, το οποίο δεν προσήλθε να αγωνιστεί με τον Ερμή Ατσαλένιου και πιθανόν να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Το Γοργολαϊνι είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ 94 και αν η αποχώρηση είναι οριστική, τότε θα εξασφαλιστούν οι τρεις βαθμοί και παράλληλα θα σφραγιστεί η οριστική άνοδος στην Β ΕΠΣΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook