Το “Βαρδινογιάννειο” γίνεται το σπίτι της Εθνικής ομάδας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H Εθνική ομάδα αναμένεται να στρατοπεδεύσει στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ όπου θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα novasports.gr, η Εθνική ομάδα αναμένεται να στρατοπεδεύσει στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ όπου θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της.

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του novasports.gr και του Αποστόλη Λάμπου

Όπως πρώτο σας έχει ενημερώσει το novasports.gr, σήμερα Δευτέρα θα γίνει αυτοψία στο Παγκρήτιο Στάδιο από κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ παρουσία και του Άγγελου Μπασινά. Οι πληροφορίες μας λένε πως το τελικό ΟΚ θα δοθεί, καθώς οι όποιες βελτιώσεις πρόκειται να απαιτηθούν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και σχετικά γρήγορα.

Άλλωστε χρόνος υπάρχει πολύς, από τη στιγμή που πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς για την Εθνική ομάδα θα είναι αυτό με την Ιταλία για την τρίτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO στις 8 Ιουνίου.

Άπαξ και δοθεί το τελικό ΟΚ, τότε θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία που έχει πετύχει η ΕΠΟ με τον ΟΦΗ για το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ώστε να πραγματοποιεί εκεί τις προπονήσεις της η Εθνική ομάδα τις ημέρες που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για τα ματς στο Παγκρήτιο.

Ο Άγγελος Μπασινάς που βρίσκεται από το Σάββατο στο Ηράκλειο έχει αποκομίσει πολύ καλή άποψη για το ΒΑΚ, το οποίο θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος για να προπονείται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν και νέα βελτιωτικά έργα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook