Ήττα για την Κ19 ΟΦΗ σε Ματσάρα με τον Ολυμπιακό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 4-3 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Τσερκώνης, Μπουλάρι και Μαρίνος, ο οποίος σημείωσε τα δυο από τα τέσσερα γκολ των Πειραιωτών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Τσερκώνη, ενώ στο 11′ έγινε το 2-0. Πέντε λεπτα αργότερα ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-1 με τον Σουρνάκη. Στο 38′ ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 68′ ο Καλαϊτζάκης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-2 για τον ΟΦΗ. Στο 72′ ο Αζίζι ισοφάρισε σε 3-3 για την ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή, όμως τρία λεπτά αργότερα οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν ακόμα ένα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στη νίκη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Νοικοκυράκη και Κουράκη στο πρώτο ημίχρονο.

Κ19 ΟΦΗ (M. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Κοκολογιαννης ( 66′ Μακρυδάκης), Σουρνάκης, Δολαψάκης, Αζίζι, Μαρινάκης, Κουράκης (78′ Σταυρακάκης), Ψαράς (66′ Καλαϊτζάκης), Νοικοκυράκης 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook