Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 19/04 10:45

Σε νέες περιπέτειες ο Σκαφιδαράς – “Κλειδί” η απόφαση του Εφετείου

Ο δημοσιογράφος του Politica 89,8 Χρήστος Κώνστας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 τις αρνητικές εξελίξεις με την υπόθεση αξιοποίησης των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά υπογραμμίζοντας πως κλειδί των εξελίξεων είναι η απόφαση που θα πάρει το Εφετείο.

Gentikoule.gr / 19/04 10:17

Μπαντής για Ιωαννίδη: “Δυσωδία πληκτρολογίου με ανθρωποφαγία και κατάρες για καρκίνους και χιαστούς”

Ο Γιώργος Μπαντής με προσωπική του ανάρτηση έδειξε την στήριξή του στον Φώτη Ιωαννίδη μετά τις φήμες ότι ήταν εκείνος ο ποδοσφαιριστής που «πιάστηκε»… ντοπέ σε αγώνα της Εθνικής ομάδας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, μιας και διαψεύστηκε από όλους του φορείς του ποδοσφαιρού στη χώρα μας, αλλά και τη FIFA και την UEFA.

Gentikoule.gr / 19/04 09:15

Βαθμολογία UEFA: Μόνο μαθηματικές ελπίδες για την 15η θέση

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, πρόσθεσε κι άλλους βαθμούς για την Ελλάδα, ωστόσο, ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ δυσκολεύει την 15η θέση κι έτσι, η Ελλάδα θα βγάλει δύσκολα πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη

Gentikoule.gr / 19/04 08:22

Η ΕΠΟ παρουσίασε την νέα φανέλα της Εθνικής

Το βράδυ της Πέμπτης (18/4) η ΕΠΟ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από την εταιρεία 11teamsports, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία θα φορεθεί για πρώτη φορά στο φιλικό με τη Γερμανία στο «Borussia Park» στις 8 Ιουνίου.

Gentikoule.gr / 18/04 22:00

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σάο Πάολο ο Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος στις 5 Δεκεμβρίου 2023 υπέγραψε στον Ολυμπιακό, αλλά δύο μήνες αργότερα, μετά από μόλις 11 αγώνες και τρεις ήττες, απολύθηκε, είναι υποψήφιος να καθίσει στον πάγκο της Σάο Πάολο. 

Gentikoule.gr / 18/04 18:14

Οι διαιτητές σε play offs / play outs της Superleague 1

Γνωστές έγιναν από την ΚΕΔ οι επιλογές για τους διαιτητές της έκτης αγωνιστικής των play offs και της πέμπτης αγωνιστικής των play outs της Super League για το προσεχές σαββατοκύριακο.

Gentikoule.gr / 18/04 16:45

Ο Γιώργος Τσιράκος ανέλυσε το case study της ΠΑΕ ΟΦΗ σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Commercial και Marketing Manager της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Τσιράκος μίλησε σε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο με θέμα την επίδραση των οικονομικών στον χώρο του αθλητισμού.

Μανώλης Σαρρής / 18/04 13:39

Έσπασε τα κοντέρ ο Μπρεσσάν!

Μετά τον Χιμένεθ που είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, η ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση της Πέμπτης ακούει στο όνομα του Ματίας Μπρεσσάν.

Πάνος Κατσαρός / 18/04 11:41

Βογιατζάκης για το νέο μέτρο διάθεσης των εισιτηρίων: “Είναι απλή διαδικασία” – Αυτά είναι τα βήματα

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για την διαδικασία ταυτοποίησης των εισιτήριων μέσω του Gov, εξηγώντας πόσο απλή είναι αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο να εξοικειωθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.