Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χθες έγραψα για τις πιθανότητες, αρκετές είναι η αλήθεια για να επιτευχθεί ο στόχος, σήμερα πάω και στις πράξεις. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Πάμε τώρα στις πράξεις. Με εννέα παιχνίδια να έχουν απομένει, ο ΟΦΗ μπορεί να γλυτώσει; Με ρεαλιστικό και κύριο στόχο την θέση για το μπαράζ παραμονής και μετά τα υπόλοιπα. Θεωρώ πως ναι αλλά με μια σοβαρή προϋπόθεση.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ

Ο φετινός ΟΦΗ έχει κάνει χαρακίρι σε πολλές περιπτώσεις. Τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω; Το ματς με τον Άρη; Το ματς με τον Πανιώνιο; Αυτό με την Λαμία; Αυτά είναι παρανυχίδα μπροστά σε άλλα ματς που οκ ήταν δύσκολα όμως ο ΟΦΗ τα έφερε στα μέτρα του, έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν κατάφερε να πιει.

Μετά την ήττα από την Λαμία, ο ΟΦΗ έχασε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Απώλεσε το δικαίωμα να πιστεύει ότι η τύχη του θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από αυτόν. Γιατί με νίκη, πήγαινε στους 20 βαθμούς, έπιανε τα Γιάννενα και μετά όλα θα εξαρτιόταν από το τι θα έρθει στα ματς που θα δώσει στο Ηράκλειο.

Όμως πλέον ο ΟΦΗ δεν εξαρτάται από την δική του πάρτη. Έτσι όπως τα κατάφερε, μαζί με τα δικά του παιχνίδια θα πρέπει να κοιτάζει και το τι κάνουν οι άλλοι.

Πάμε παρακάτω. Ο ΟΦΗ εάν θέλει να ελπίζει, όχι σε αυταπάτες και όνειρα, αλλά σε ρεαλιστικούς στόχους θα ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του.

Και βέβαια να πάει να κερδίσει στην Ριζούπολη απ’ όπου πέρασε ο κάθε πικραμένος – εκτός από τον Ατρόμητο.

Πρακτικά, με 32 βαθμούς πιστεύει στην παραμονή. Όμως το θέμα είναι να το δείξει στο γήπεδο, από λόγια – μόνο από τους παίκτες – έχουμε χορτάσει.

Το ίδιο τροπάριο βλέπουμε και ένα έργο σε επανάληψη που φέτος έχει περάσει κάθε σενάριο που μπορούμε να φανταστούμε.

Εάν ο ΟΦΗ δεν βάλει μέσα του ζωντάνια και σπιρτάδα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως. Εάν οι ίδιοι οι παίκτες δεν έχουν αντιληφθεί πως στο τέλος της χρονιάς θα βγουν πολλαπλά χαμένοι εν αντιθέσει με προηγούμενα χρόνια όταν συνέβαινε το αντίθετο (χαμένος έβγαινε ο ΟΦΗ), τότε είναι δικό τους πρόβλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

18 σχόλια

  1. Ας ξεκινήσω με μνεία στο Μάριον Τζόρτζ στο Μερεμπασβίλι στον Μάριο Όγκμποε στο ζντραφκο Πόποβιτς στο Μίρνες Σίσιτς στο Παπουλή στο Λεοζίνιο στο Καπάνταη στο Μιλιάζες στο Παπάζογλου στο κάθε (Α) τύπου πιέρ ισσά που έβαζε πιο πολλά γκόλ από κάθε φέτινο (Μ)αλλά και (Ε) μας!!!
    Θα συνεχίσω με την προσωπική άποψη ότι με τόσο άχρηστο ρόστερ πάμε σίγουρα για φούντο και αυτο το λέει κάποιος που πριν το παιχνίδι με την λαμία διατυμπανούσε ΠΑΝΤΟΥ για την σωτηρία μας αλλά η πραγματικότητα και η ανικανότητα μου έριξαν δυο χαστούκια και ξύπνησα για τα καλά!!!
    Ύστερα αλλά και πρίν τα ύστερα-στερνά θα πώ και γώ την γνώμη μου για το ρόστερ όπως σαφώς σχεδόν όλοι πράξατε!!!
    Οικονόμου ο μέγας απών (γιατί;)
    Μπολάκης απών (γιατί;)
    Ντίνας απών (γιατί;) 16συμ 10 γκόλ και δεν είναι (Ε)
    Νάστος παρών (γιατί;)
    Βουο παρών (γιατί;)
    Φαζος απών (γιατί;)
    Κούτσια παρών (γιατί;)
    Σωτηρίου απών (γιατί;)
    Ποτουρίδης Κοροβεσης Κυριακιδης Δεληγιαννιδης Στρέζος Νέιρα Μεγιάδο παρων και βασικοί (γιατί ρε;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!)
    Σάσι απών (γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)
    Παπάζογλου παρων (καλώς)
    Μπράουν παρών (καλώς)
    Πάρσον δεν εχω αποψη
    Γιαννούλης παρων (καλώς)
    Ναμπί παρών (πολύ καλώς)
    Γιακουμάκης τύφλα να έχει ο Ροβίθης που λένε
    Παρών (πολύ κακώς)
    Βαγιεμπα Σακόρ παρών (πολυ καλώς)
    Βαζ σαν να λέμε Γουόρντεν παρών (πολύ κακώς)Τέλος για μένα την ομάδα την έριξαν κατα 90% οι (γιατί ρε ;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!)όπου και προανάφερα!!!

  2. Μην ξεχάσω Αραβίδη και Πλατέλλα μέσα στο 90%

  3. συμφωνω στα περισσοτερα, ειδικα για μενα ο ντινας επιθετικα ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ και εχει ταχυτητα και σουτ…διαφωνω για μεγιαδο και κυριακιδη, κανουν οτι μπορουν…για μενα αν πεσει η ομαδα, θα πεσει απο στρεζο, κεντρο αμυνας και ανικανη επιθεση..ο δεληγιαννιδης καλος στα επιθετικα, αδυνατος στα αμυντικα του καθηκοντα, ο μπολακης που ειναι? ο σασι επισης που ειναι?ο αργυροπουλος γιατι κριθηκε λιγος?ποτε θα βαλει γκολ ο γιακουμακης? οταν τελειωσει το πρωταθλημα? και τελοςγιατι την αρχη της χρονιας δεν πηραμε ενα εμπειρο, ΨΗΛΟ και καλο ξενο τερματοφυλακα?

  4. Μιχάλη το θέμα είναι ότι ζητείται θαύμα και το 70% του ρόστερ είναι “νεκρό” σώμα άψυχοι ποδοσφαιριστές!!!

    1. Τα σχόλιο 13/2 9:25μμ κλπ δεν μου ανήκουν παίδες ο άρρωστος από τα χανιά aoxara & alternative έπαθε κρίση πάλι και ξαναχτύπησε με το όνομα μου.Αδερφέ Δένδρωνας δεν γίνεσαι όσο και να χτυπιέσαι θες να κεράσω καφέ να με βγάλεις φώτο;

      1. Ρε παιδια να ρωτησω κατι και οποιος θελει μου απανταει βλεπει κανεις εδω μεσα καποιο σχολιο 13/2 9:25μμ?Ακομα και στα copy paste αχρηστος εισαι φιλε aox alternative και σε ρωτω ευθεως δεν εχεις λιγο φιλοτιμο σαν αντρας να σταματησεις επιτελους να μπαινεις με το ονομα μου;;;Δεν βαρεθηκες απο το Δεκεμβρη του 17 το ιδιο μαλακισμενο παιχνιδι;
        Ο φιλος ο Παντελής σε εψαχνε που ήσουν χθες το βραδυ???Ο ψυχιατρος σου αλλαξε τα χαπακια και την ακουσες ε καημενε αοξ πηγαινε καμμια μπουρδελοτσαρκα να στανιαρει το ματι σου και εγκατελειψε το πληκτρολογιο και τον αυνανισμο θα κουφαθεις καλο μου παρτο χαμπαρι οσο ασχολεισαι τοσο θα σε ξεφτιλιζω και ας φαινομαι κακος στα ματια των συνομιλιτων μου!!!

        1. Φίλε Δένδρωνα, το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μην ασχολείσαι. Δεν βγάζει πουθενά και χαλιέσαι κιόλας.
          Αν μπορεί να γίνει κάτι, θα το κάνει ο admin.

  5. Ο άλλος ο ψυχανώμαλος πως και δεν χτύπησε ακόμη?

  6. Παιδιά έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη είμαστε ΟΦΗ γιατί το γουστάρουμε . Μην γινόμαστε προπονητές όλοι της κερκίδας , βλέπουμε όλοι ότι πάει να γίνει κάτι καλό ήρθε ένας άνθρωπος ο οποίος είναι θρύλος στον πάγκο της ομάδας , υπάρχει υγεία στην ομάδα σε θέματα διοίκησης που δεν υπήρξαν τα τελευταία χρόνια και πάλι υπάρχει μουρμούρα . Αφήστε τους ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους . Αν με το καλό σωθεί η χρόνια η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική του χρόνου

  7. Η Ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή είναι για το μπ@τσο καβάλα. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε.Σωτηρία δεν υπάρχει. Τι να λέμε τώρα…..

  8. Πάμε να πάρουμε διπλό στο Φάληρο να τους ξεράνουμε όλους ρε αρρώστια!!

  9. Μανώλη αυτή η αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη…
    Θα φανεί από το τι θα κάνουν οι άλλοι σε αυτήν…
    Πολύ πολύ κρίσιμη..
    Όλα τα ματς σε αυτήν θα δείξει για το τι γίνεται.. Πχ αν κερδίσουν τα Γιάννενα και πάει στους 6 η διαφορά γίνεται ακατόρθωτο.. Την Τρίπολη δεν την βάζω στις υποψήφιες, ξέρετε γιατί…

  10. Μανώλη, πιστεύεις ότι οι παίκτες δεν κάνουν ό,τι μπορούν; Προσωπικά, νομίζω ότι ότι μπορούν, παίζουν. Δεν είναι θέμα διάθεσης, αλλά ικανότητας και ψυχολογίας.

  11. Ρε παιδια να ρωτησω κατι και οποιος θελει μου απανταει βλεπει κανεις εδω μεσα καποιο σχολιο 13/2 9:25μμ?Ακομα και στα copy paste αχρηστος εισαι φιλε aox alternative και σε ρωτω ευθεως δεν εχεις λιγο φιλοτιμο σαν αντρας να σταματησεις επιτελους να μπαινεις με το ονομα μου;;;Δεν βαρεθηκες απο το Δεκεμβρη του 17 το ιδιο μαλακισμενο παιχνιδι;
    Ο φιλος ο Παντελής σε εψαχνε που ήσουν χθες το βραδυ???Ο ψυχιατρος σου αλλαξε τα χαπακια και την ακουσες ε καημενε αοξ πηγαινε καμμια μπουρδελοτσαρκα να στανιαρει το ματι σου και εγκατελειψε το πληκτρολογιο και τον αυνανισμο θα κουφαθεις καλο μου παρτο χαμπαρι οσο ασχολεισαι τοσο θα σε ξεφτιλιζω και ας φαινομαι κακος στα ματια των συνομιλιτων μου!!!

  12. Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου Δημήτρη συνονόματε και μάλλον μέχρι να ξυπνήσει ο administrator εγώ θα σταματήσω να ασχολούμε μαζί του ούτως ή άλλος γράφω εδώ μέσα απο το 2016 όλοι με ξέρετε για το στύλ γραψιματός μου όποτε δεν ανυσηχώ πάντα θα με αναγνωρίζετε ότι είμαι εγώ!!!Ευχαριστω πολύ καλέ μου φίλε είχα αρχίσει να αήδιαζω σαν άνθρωπος μαζί του και αυτό είναι κάτι που δεν αξίζει σε κανέναν.Ουτώς ή άλλος τον νίκησα με 1000 τρόπους ας τα βάλουν άλλοι μαζί του τώρα!!!Αντιο αμετ-ανόητε @οξ ήσουν βούτυρο στο ψωμί μου να το θυμάσαι αυτό!!!Ευχαριστώ ξανά Μήτσο φίλε μου !!!!

    1. Συνονόματε, έτσι σε θέλω! Να μη μασάς τίποτα! 😉

  13. … Πόσο σίγουρο ήταν το Τρίπολη ατρόμητος.. Το έγραψα παραπάνω χτες ότι μην υπολογίζετε την Τρίπολη… Ωραιότατο και το 2.05.. Η αναβολή δε του Ξάνθη λειβαδεια βολική γι αυτούς.. Να δουν πρώτα τα άλλα ματς..
    .. Τουλάχιστον δε παίρνουμε χαρά από οφη, να πάρουμε κανένα φράγκο.. :p

    1. Βλέπεις, φίλε μου, ότι δεν είναι όλα σκευωρίες;
      Και πάλι… ό,τι και να κάνουν οι άλλοι, άμα ΕΜΕΙΣ δεν νικάμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + four =