Κοίτα τι έκανες σε έναν χρόνο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

17 Οκτωβρίου 2018. Ο Μιχάλης Μπούσης πατάει το πόδι του στο Ηράκλειο. 17 Οκτωβρίου 2019 ο ΟΦΗ έχει βρει την χαμένη του περηφάνια και ενώ είμαστε μόλις στον πρώτο χρόνο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Τέτοιο καιρό πέρυσι ετοιμαζόμασταν να πάμε στο αεροδρόμιο για να δούμε από κοντά τον άνθρωπο που μαζί με τα παιδιά του ΟΦΗ θα ξεκινούσε την αναγέννηση ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Θυμάμαι από νωρίς να έχω την αγωνία για το πως ο Μιχάλης Μπούσης θα εισέπραττε αυτήν την, πρώτη και αγνή, αγάπη του κόσμου που θα τον περίμενε έξω από το αεροδρόμιο. Θα ήταν ντροπαλός, μαγκωμένος ή ζεστός, απλός και χαρούμενος;

Η απορία που είχα, έφυγε μέσα σε λίγα λεπτά όταν και έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ηρακλείου. Χαιρέτησε δια χειραψίας έναν προς έναν τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, έκανε τις δηλώσεις του παρότι την επόμενη μέρα θα άνοιγε και επίσημα τα χαρτιά του για το νέο ΟΦΗ και στην συνέχεια έδειχνε πως απολαμβάνει την ζεστασιά και την αγάπη με τον οποία τον υποδέχτηκε ο κόσμος που περίμενε να δει από κοντά το “νέο ιδιοκτήτη του ΟΦΗ”.

Έναν χρόνο μετά ή αν το θέλετε αλλιώς, 365 ημέρες από την 17η Οκτωβρίου του 2018 ο ΟΦΗ είναι εντελώς διαφορετικός. Υπό την ιδιοκτησία των οικογενειών Μπούση, Παλυβού ο σύλλογος πλέον βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Δεν είναι μόνο ότι ο ΟΦΗ επέστρεψε στην κανονικότητα του σε όλους τους τομείς αλλά έχει καταφέρει μέσα σε 365 ημέρες να ανακτήσει την χαμένη του περηφάνια και πλέον να τον χαίρεται όχι μόνο ο δικός του κόσμος αλλά και όλοι οι υγιείς φίλαθλοι της χώρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 5 =