Τα «κουβαδάκια» σας και σε… άλλο γήπεδο. Διεστραμμένοι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για κάποια παιδιά που δεν γίνονται ποτέ άνδρες αλλά και για το διεστραμμένο μυαλό που έχουν.

Το έλεγα και θα το λέω μέχρι να δω τους παίκτες να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να ξεκινήσουν τα πλέι – οφ. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνουν οι αγώνες. Το αν θα δικαιωθώ ή αν θα βρεθώ να είμαι ανακόλουθος των όσων υποστηρίζω, θα το γνωρίζουμε το απόγευμα της Τρίτης.

Όμως αυτό που γνωρίζω και δεν μπορώ να μην το γράψω είναι το διεστραμμένο μυαλό που κατέχουν εκείνοι που έχουν στα χέρια τους κατηγορίες και πρωταθλήματα όπως αυτό της Football League. Πως μπορούν δηλαδή να γίνουν πλέι – οφ σε γήπεδα – «σάουνες» και ειδικά στην Αθήνα που… περπατάς και ιδρώνεις.

Καλύτερη ιδέα δεν μπορούσα να ρίξω στο τραπέζι από το να γίνουν τα πλέι – οφ σε κάποια παραλία. Όπως το παλικάρι της φωτογραφίας που παίζει μπαλίτσα δίπλα στην θάλασσα και δείχνει να το ευχαριστιέται… Εμείς και εσείς; Δεν το βλέπω…

Και αν χρειαστεί να πάμε τελικά στην Αθήνα, γιατί θα πάμε και εμείς και εσείς κάνοντας «ασπρόμαυρες» τις εξέδρες – τότε θα το ευχαριστηθούμε και εμείς. Είμαι κατηγορηματικός πάνω σε αυτό.

Όσο περνάει ο καιρός, αρχίζω να πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Δεν γίνεται να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις πλήττοντας ανεπανόρθωτα το γόητρο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Δηλαδή, πως μπορούν να ορίσουν πλέι – οφ από την στιγμή που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν αν θα χρησιμέψουν;

Γιατί μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, όλα δείχνουν ότι τα πλέι – οφ θα είναι αχρείαστα. Να μου πεις τώρα, δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε τις αποφάσεις και μετά να ορίζονται πλέι – οφ. Σωστή και αυτή η άποψη. Αλλά όλα χρειάζονται ένα πλάνο και ένα σχέδιο.

Αυτοί εκεί στην Αθήνα δεν έχουν ούτε σχέδιο, ούτε πλάνο. Πάνε στο «κουτουρού» και τα τυφλά. Για αυτό παιδιά, άντε αφήστε τα γραφεία και πιάστε καμία παραλία γιατί δεν κάνετε για την δουλειά που βρίσκεστε εκεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΦΟΥΤ ΜΠΟΛ ΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ.

  2. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΑΝ ΠΑΘΗ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΗΣ .

  3. Με τους παίχτες που έχει η κάθε ομάδα ούτε τουρνουά πρεφας δε γίνεται!

  4. 1on siga mi pesoun kavala kai volos.
    2on o kobotis zei kai basileuei.

  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ PLAY OFFS ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΟΥΝ PLAY OFFS ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ Α ΕΘΝΙΚΗ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΒΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

  6. i sportime meta tin dikaiwsi tou ofi egrafe oti o kaimenakis proteine na ginoun agwnes play of stin athina kai malista ana 2 meres..egrafe m…kies i fulada???? de nomizw…

  7. ok osoi de to piasate,elega gia tin goal news kai ton kaimakami..

  8. manoli kalimera, simera diabasa kati gia ton giakoumpo!!! ti trexei? kati gia prosfigi!!! ksereis tipota?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 1 =