Αθλητική Κυριακή

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Θα μας εξηγήσει κανείς,τι τρέχει μ’αυτή την εκπομπή; Ακόμη να το χωνέψουν ότι ο ΟΦΗ ανεβαίνει; Σχολιάζει ο Σπύρος Αλεξάκης στο blog του στο Gentikoule.

Αθλητική Κυριακή η ιστορικότερη,ίσως εκπομπή,όχι μόνο των κρατικών καναλιών αλλά και συνολικότερα της ελληνικής τηλεόρασης.
Μια εκπομπή που μεταδίδεται δεκαετίες τώρα και από την οποία έχουν περάσει ονόματα όπως εκείνα των Διακογιάννη,Φουντουκίδη,Σωτηρακόπουλου,Μαμουζέλου, Κατσαρού…
Για να φτάσουμε σήμερα στον κ.Κώστα Χαλβατσιώτη,τον υπεύθυνο του ρεπορτάζ της Φούτμπολ Λιγκ,να μας λέει το απίστευτο,ότι δηλαδή ο Άρης (που είναι πίσω από τον ΟΦΗ στη βαθμολογία) “θα περιμένει λίγο ακόμη για να πανηγυρίσει την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ” και η Παναχαϊκή (που είναι τρίτη και μόλις… 11 βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ) “κέρδισε και παραμένει στη διεκδίκηση,με λίγες ελπίδες,των δύο πρώτων θέσεων”.

Δηλαδή για να το δώσουμε απλά.
Ο πρώτος ΟΦΗ,με απόσταση 11 βαθμών από την τρίτη Παναχαϊκή,ούτε έχει ανέβει,ούτε ξέρουμε αν θα ανέβει,ούτε αναφέρει τίποτα γι’αυτόν ο τιτάνας της δημόσιας ΕΡΤ.
Ο δεύτερος Άρης όμως,έχει ανέβει σίγουρα αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να το κάνει και μαθηματικά.
Την ίδια στιγμή που η τρίτη και καταϊδρωμένη Παναχαϊκή,επειδή κέρδισε χτες,έχει ακόμη λίγες ελπίδες για την άνοδο.
Άρα η Παναχαϊκή κυνηγάει τον ΟΦΗ.
Αν καταλαβαίνω σωστά το συλλογισμό του κ.Χαλβατσιώτη.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής,εγώ ακόμα περιμένω τα Τρίκαλα που “προλαβαίνουν να ανέβουν”,όπως είχε ρωτήσει κάποτε τον κ.Χαλβατσιώτη ο έτερος των παρουσιαστών κ.Χριστογιαννόπουλος.
Τότε που ήταν σίγουροι εκεί στην “Αθλητική Κυριακή” ότι το δίδυμο της ανόδου είναι το Άρης-Παναχαϊκή και σαν αουτσάιντερ είχαν τα τέταρτα Τρίκαλα.Τον -τότε- τρίτο ΟΦΗ ούτε που τον ανέφεραν,για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν και θα θέλαμε να μάθουμε κι εμείς κάποτε,αφού δόξα τω Θεώ, ΕΡΤ πληρώνουμε και στην Κρήτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *