Αύριο έχουμε EVENT

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

*Event=Γεγονός
Ναι,το αυριανό ματς είναι event,γιατί η ομάδα επιστρέφει εκεί που έχει παίξει 41 φορές στο παρελθόν,γιατί επιστρέφει σχεδόν άμεσα,γιατί τερματίζει πρώτη στο πρωτάθλημα και γιατί χάλασε τις προσδοκίες όλων εκείνων που τρία χρόνια πριν ήταν σίγουροι πως θα διαλυόταν. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης στο blog του στο Gentikoule

Κυριακή 27 Μαΐου του 2018 στο Γεντί Κουλέ παίζει ο ΟΦΗ με την Σπάρτη και κλείνει μια μαύρη τριετία με μια αποβολή από το πρωτάθλημα που του στοίχισε τον υποβιβασμό του δύο κατηγορίες πιο κάτω,στη Γ’Εθνική,στην οποία ποτέ δεν είχε συμμετάσχει πριν στα 90 -τότε-χρόνια της ιστορίας του (1925-2015).
Μια τριετία που ήρθε λίγα χρόνια μετά τον πρώτο υποβιβασμό του μετά από 33 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’Εθνικής.
Άρα έχουμε 2 χρόνια το 2009-11 και άλλα 3 χρόνια τώρα το 2015-18,σύνολο 5 χρόνια μέσα σε μια 9ετία.
Πάνω από τα μισά χρόνια δηλαδή στις μικρότερες κατηγορίες.

Και αντί,όπως θα πίστευαν οι περισσότεροι,αυτό να μειώσει τη δημοφιλία  της ομάδας,ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι έχει έδρα μια πόλη που υπάρχουν και άλλες ομάδες,εδώ είχαμε το ακριβώς αντίθετο φαινόμενο.
Αυτή την στιγμή να έχει περισσότερους οπαδούς απ’όσους είχε 10 και 15 χρόνια πριν.

Το μόνο ενθαρρυντικό για τον ΟΦΗ είναι ακριβώς αυτό.
Χωρίς να έχει λύσει τα οικονομικά και διοικητικά του προβλήματα,επιστρέφοντας στη S.L. με ελαφρύτερη φανέλα από αυτήν που είχε μια δεκαετία πριν,μοιάζει να έχει περισσότερη δύναμη οπαδικά.
Μεγαλύτερο έρεισμα στον κόσμο.
Και αυτό πρέπει να το δείξει (και) αύριο.
Θα είναι ένα ματς event,όπως κι εκείνο με τον Φωστήρα πρόπερσι.
Το γήπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο.
Ξέρω ότι το τάιμινγκ είναι παράξενο για την Κρήτη αφού είμαστε σε τουριστική περίοδο για το νησί και δουλεύει πολύς κόσμος από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και πάλι οχτώ-δέκα χιλιάδες τρελαμένοι θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο αύριο τέτοια ώρα.

Να πανηγυρίσουμε,να χειροκροτήσουμε τα παιδιά,να πούμε τα συνθήματα μας,να βγάλουμε και τις φωτογραφίες και τα βίντεο για τα σόσιαλ,το facebook,το instagram και τα λοιπά.
Αύριο δεν πανηγυρίζουμε την άνοδο,γιατί κάτι τέτοιο δεν πρέπει να πανηγυρίζεται από τον ΟΦΗ,πανηγυρίζουμε το ότι εμείς μπορούμε να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε άμεσα,δεν είμαστε “επαρχιακή ομάδα”,που πέφτει και ξεχνάει να επιστρέψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *