Δώνης για Σαμαρά

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Το εγκώμιο της δουλειάς του Γιάννη Σαμαρά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έπλεξε στην Αθλητική Κυριακή ο Χρήστος Δώνης. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Πολλοί φίλοι του ΟΦΗ αναρωτιούνται γιατί η ομάδα έχει σταματήσει να βγάζει παίχτες από τα σπλάχνα της και συγκρίνουν την πραγματικότητα αυτή με τον φετινό Παναθηναϊκό των πιτσιρικάδων που παίζουν ωραία μπάλα και κυρίως παίρνουν αποτελέσματα.

Η απάντηση είναι ότι για να βγει ένας παίχτης που θα φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας θα πρέπει να επενδυθεί δουλειά και χρήμα για πολλά χρόνια μέχρι το παιδί αυτό να είναι ικανό -αν τα καταφέρει ποτέ φυσικά -για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Χρειάζεται οργάνωση και άνθρωποι που να αναλάβουν αυτό το κομμάτι.Και σίγουρα χρειάζεται χρόνος,ένα μακρόπνοο πλάνο που μπορεί να κρατήσει και μερικά χρόνια για να μπορέσεις να βγάλεις κάποια παιδιά από τα φυτώρια σου.

Ο ερχομός του Γιάννη Σαμαρά ας ευχηθούμε ότι θα συνδυαστεί με την αναγέννηση αυτού του κομματιού του ΟΦΗ που κάποτε επί Γκέραρντ ήταν η αιχμή του δόρατος του σωματείου,ενώ τώρα βλέπουμε ότι υπάρχει και σ’αυτό τον τομέα ένα έλλειμμα.

Ένα σχόλιο

  1. σωστο θα περιμενουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *