Λίγη στήριξη και στο μπάσκετ;

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Νέα προσπάθεια για το τμήμα του ΟΦΗ στο μπάσκετ αλλά χωρίς την αναμενόμενη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας.Γιατί;
Θα αρκούσαν 200-300 παιδιά της θύρας 4 για να δώσουν ζωή στα “δύο Αοράκια”.
Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

 

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής του μπάσκετ ο ΟΦΗ,κερδίζοντας εύκολα την ομάδα της Καλλιθέας Ρόδου με 30 πόντους διαφορά (83-53).
Οι Ροδίτες με τους…εύσωμους παίκτες κράτησαν για ένα ημίχρονο,όσο κράτησαν και οι φυσικές τους δυνάμεις και έτσι μοιραία στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η διαφορά ξέφυγε υπέρ του ΟΦΗ,μετατρέποντας το ματς σε μονόλογο.

Το θέμα όμως δεν είναι τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο η έλλειψη του κόσμου.
Σίγουρα είχε περισσότερο κόσμο σε σχέση με το αν γινόταν το παιχνίδι στο κλειστό του ΒΑΚ,απλά έλειπε η ατμόσφαιρα με τα συνθήματα και το σόου των οργανωμένων οπαδών.

Ας ελπίσουμε ότι σιγά-σιγά η ομάδα με τα αποτελέσματα που θα φέρνει,θα τραβήξει και τους οργανωμένους στη νέα της έδρα.Είναι κατανοητό ότι οι οργανωμένοι έχουν συναισθηματικό δέσιμο με το γηπεδάκι στο ΒΑΚ αλλά από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο υπερσύγχρονο κλειστό στην πόλη,δεν υπάρχει καμία λογική στο να μην το χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο σωματείο της.

Τα “δύο Αοράκια” δεν είναι καθόλου ψυχρό γήπεδο,με λίγο σχετικά κόσμο μπορεί να γίνει μια καυτή έδρα,τύπου Γεντί Κουλέ στο…μπασκετικό.
Αρκεί ο κόσμος της ομάδας να αγκαλιάσει και το τμήμα του μπάσκετ και οι οργανωμένοι να παίρνουν τον δρόμο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου όταν ο ΟΦΗ έχει ματς εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *