Στηρίζουμε τη διοίκηση άρα και τις επιλογές της

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Το να λες ότι είσαι ευχαριστημένος με το νέο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ αλλά να μην αποδέχεσαι τις βασικές του επιλογές,όπως αυτήν του προπονητή είναι σχήμα οξύμωρο. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης


Ας αφήσουμε τα παιδιά που ήρθαν τώρα να κάνουν τη δουλειά τους,είπε μέσες-άκρες ο Κώστας Κιάσσος στην τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στη θύρα 8 και τον Μανώλη Σαρρή.
Κακώς.
Αν δεν περάσει η άποψη του Μήτσου,του Γιώργη και του Νίκου τι διάολο ΟΦΗ είμαστε;
Προσοχή:Δε λέω να μην εκφέρει άποψη ο Μήτσος,ο Γιώργης κι  ο Νίκος.
Να λέει αυτό που βλέπει ή αυτό που νομίζει ότι βλέπει,δικαίωμα του είναι γιαυτο υπάρχει εξάλλου και το ποδόσφαιρο σαν άθλημα,για να συζητάμε να διαφωνούμε και να περνάει η ώρα μας.Να λέει ο οπαδός την άποψη του,να γράφουμε κι εμείς τη δική μας στα σάιτ και τις εφημερίδες και μέχρι εκεί.

Αν μπούμε στο τριπάκι να νομίζουμε ότι ξέρουμε καλύτερα από τον προπονητή ή τη διοίκηση μιας ομάδας το τι είναι σωστό και τι λάθος,είμαστε πέντε μέτρα offside.
Ειδικά αν η διοίκηση πια δεν αποτελείται από ποδοσφαιρικούς παράγοντες αλλά από παλιούς ποδοσφαιριστές με λαμπρές καριέρες στον χώρο.
Οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρουν από μένα και εσάς που γράφετε την όποια αποψή σας.

Ακόμα όμως και αν κάποιος όντως γνωρίζει το τόπι σε βάθος,πάλι δεν μπορεί να έχει πλήρη άποψη για τα τεκτενόμενα σε μια ομάδα από την στιγμή που δεν ζει στην καθημερινότητα της.Δεν ξέρει τι γίνεται στα αποδυτήρια,τα θέματα που μπορεί να έχει ο κάθε παίκτης,ό,τι άλλο συμβαίνει εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Οπότε κριτική,ναι,ακόμη και σκληρή αλλά να μην το κάνουμε προσωπικό το θέμα.
Μην προσπαθεί δηλαδή ο καθένας να περάσει την άποψη του λες και είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και την προσωπική του επιβεβαίωση.
“Είδες που στο λεγα,μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα” κτλ

Η διοίκηση ξέρει.
Και -να μην το ξεχνάμε- αυτή είναι η διοίκηση που θέλαμε χρόνια τώρα και φωνάζαμε.
Ας την στηρίξουμε λοιπόν.Την ίδια και τις επιλογές της.

5 σχόλια

  1. Απο τις λιγες πολυ λιγες φορες που συμφωνώ μαζί σου!

  2. Μακάρι Σπύρο αλλά δεν το βλέπω!το προπονητιλίκι δεν κόβεται εύκολα και πάντα ο καθένας θα βγαίνει όχι μόνο να λέει την άποψη του αλλά θα προσπαθεί να την περάσει κι ως την ορθότερη. Σημασία πάντως έχει και ο τρόπος που γράφει ο κανείς. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιδί που πονάει την ομάδα, καλό είναι την όποια άποψη, να την εκφράζουμε πιο κόσμια, μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

  3. Κανείς, σόρρυ για το “ο κανείς”!

  4. Σπύρο, συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Ας αφήσουμε τους ποδοσφαιράνθρωπους που είναι στα πράγματα να πράξουν αυτό που πρέπει και ας κάνουμε την κριτική μας,στο τέλος. Μερικοί φίλαθλοι κάνουν “σαν την χήρα στο κρεβάτι” Αγάπη είναι βέβαια και αυτή για τον ΟΦΗ, αλλά πολύ γκρίνια βρε παιδιά, ας κάνουμε λίγο υπομονή.

  5. ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ …ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΜΕ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!!ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *