Στερητικό σύνδρομο

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Θέλω τη δόση μου από Σούπερ Λιγκ αλλιώς θα πέσω κάτω και θα αρχίσω να σφαδάζω. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

“Τι έγινε σταμάτησες να γράφεις στο Gentikoule;” με ρώτησε ακροατής σήμερα στο ραδιόφωνο.
Αν εννοείς φίλε ότι  με …σταμάτησαν,όχι.Όχι ακόμα δηλαδή.Απλά δεν έχω κάτι να πω.
Πρωτάθλημα δεν έχουμε εδώ και πολλές ημέρες,νταραβέρι μεταγραφικό δε γίνεται.
Τι να γράψω,ιστορίες αγάπης σε στιλ “Άρλεκιν”;
Δε γίνεται.

Θα μπορούσα να γράφω ένα άρθρο κάθε μέρα αν υπήρχε έστω μια κάποια μεταγραφική κίνηση όπως υπήρχε κάποτε.
Τώρα οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είναι συγκεκριμένες και καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου,ενώ οι άλλες ομάδες δεν κάνουν καν μεταγραφές.Τουλάχιστον όχι μεταγραφές γκλαμουράτες-“αεροδρομίου” όπως παλιά.

“Μεταγραφή αεροδρομίου” γνωστός όρος που περιγράφει μια μεταγραφική κίνηση που δεν καλύπτει καμία αγωνιστική ανάγκη της ομάδας αλλά γίνεται μόνο και μόνο για να γουστάρει ο λαός και να πάρει τα αεροδρόμια.
Ακόμη και σε πόλεις που δεν έχουν αεροδρόμια (!).

Σε κάθε περίπτωση είναι λίγες πια αυτές οι κινήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα,ενώ στον νέο ΟΦΗ ούτε κουβέντα αφού έχει περάσει σε μια φάση …αντιλαϊκισμού και οι κινήσεις που θα γίνονται από δω και πέρα στην ομάδα θα έχουν καθαρά και μόνο έναν σκοπό:
Την ενδυνάμωση της σε αγωνιστικό και εμπορικό επίπεδο με παίχτες που κανείς μας δεν ξέρει αλλά που θα βοηθήσουν (ελπίζουμε) πραγματικά μέσα στο γήπεδο.

Τρεις βδομάδες…”καθαροί”

Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο αισίως θα έχουμε κλείσει τρεις (3) βδομάδες χωρίς Σούπερ Λιγκ,κάτι που περνάει τα επιτρεπτά από τον Διεθνή Οργανισμό Υγείας όρια για το μέσο “τζάνκι”-οπαδό.
Δηλαδή παίζει πραγματικά πολλοί από τους δικούς μας αλλά και παιδιά άλλων ομάδων να πηγαίνουν στα γήπεδα για να μυρίσουν έστω το χόρτο.
Τρεις εβδομάδες χωρίς μπάλα,επεισόδια,αμφισβητούμενες φάσεις και Βαρούχα,χωρίς δηλώσεις,ανακοινώσεις διαμαρτυρίας,χωρίς τσακωμούς στην εκπομπή του Γεωργίου και τις άλλες παρόμοιες των ελληνικών ραδιοφώνων.
Χωρίς μανούρες στο ίντερνετ,στo  facebook και το youtube…
Τρεις εβδομάδες είναι πολλές.

Αυτή την ζωή ονειρευόμασταν μικροί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *