Βέρα, Ίσις απογείωσαν τον Χουάν Νέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία των Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της απόδοσης του “El Gordo”.

Ο Χουάν Νέιρα δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά παρότι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές είχε πετύχει ήδη τρία γκολ. Ρόλο έπαιξε και ο σοβαρός τραυματισμός του που είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Μετά την άφιξη του Αντίλ Ναμπί, ο Αργεντινός έχασε την θέση του στην ενδεκάδα του ΟΦΗ ωστόσο όταν τραυματίστηκε ο Άγγλος, ο Νέιρα επανήλθε στο αρχικό σχήμα κάνοντας την διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία των Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις. Το γεγονός ότι οι δύο Χιλιανοί μπορούσαν να μιλούν απευθείας στην ίδια γλώσσα με το Νέιρα, βοήθησε τον Αργεντινό να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στο Ηράκλειο – παρότι είχαν περάσει αρκετές μήνες από την άφιξη του – και να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Η συμμετοχή του Αργεντινού μέσου στο παιχνίδι του ΟΦΗ είχε μεγάλο αντίκτυπο στο δημιουργικό κομμάτι του ενώ από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον είδαμε σε μια εντελώς διαφορετική θέση από ότι τον είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Ο Νέιρα “οπισθοχώρησε” στην μεσαία γραμμή και έγινε ένας μέσος box to box δίνοντας ένα παραπάνω “κλικ” στο κέντρο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook