“Ο ΟΦΗ είναι κυβέρνηση”

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

“Ο ΟΦΗ είναι Κρήτη και η Κρήτη είναι κυβέρνηση τώρα με τον Σύριζα”,δήλωνε δεξιά κι αριστερά ο υπουργός Βασιλειάδης,για τον οποίο λέγεται ότι έχει δίαυλο επικοινωνίας και με τη νέα διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου.
Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Θα μου πει κάποιος ότι και μόνο που ο Όμιλος έχει έδρα το Ηράκλειο,την πρωτεύουσα του…Σύριζα θα έπρεπε να υπάρχει μια εύνοια από την παρούσα κυβέρνηση.
Όμως όπως είδαμε όχι μόνο δεν ευνοήθηκε από τον υπουργό αλλά το αντίθετο είχε το ντεζαβαντάζ από το καλοκαίρι με το κρατικό χρήμα που μοιράστηκε στους ανταγωνιστές του και τώρα με την αναδιάρθρωση που τον στέλνει στη Β’κατηγορία.

Όχι πως θα θέλαμε κάποιο…ρουσφέτι.Όχι.
Γιατί μετά θα μας το θύμιζαν για τα επόμενα εκατό χρόνια ότι μας έσωσε η κυβέρνηση και τα σχετικά.
Απλά με την ιστορία αυτή,δεν μπορούμε και να μην σκεφτούμε την παροιμία: “Αν έχεις τέτοιους φίλους,τι να τους κάνεις τους εχθρούς”.

4 σχόλια

  1. Δεν πειράζει οι εκλογές έρχονται και θα τους ρίξουμε και εμείς στην β εθνική!

    Ευτυχώς που δεν έγινε η αναδιάρθρωση.

    Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανένα σε όποια κατηγορία και αν παίζουμε του χρόνου

  2. Φυσικά και είστε κυβέρνηση! Αν δεν είστε εσείς τότε ποιός είναι; Ακόμα να τιμωρηθείτε οριστικά για τα περσινά στημένα! Ευτυχώς ο Βασιλειάδης κι ο Αλέξης δεν μασάνε! ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό!

    1. Προφανώς γράφεις σε site του ΟΦΗ για να διαβάζει κάποιος τις σαχλαμάρες σου, γιατί αν γράψεις σε site της ομάδας σου (αν υπάρχει) προφανώς δεν θα το διαβάσει κανείς. Καλό είναι αυτό που κάνεις γιατί γλυτώνεις τον ψυχίατρο που προφανώς σου χρειάζεται. Ένας άλλος τρόπος για να ξεφεύγεις από τα βάσανά σου είναι να πάρεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο επειδή είσαι Εργοτελίτης και όχι Οφιτζής.

  3. Πουστ@@κι alternative άκου καλα…. Για τον μόνο λόγο που θα ήθελα να παίξω μπαράζ είναι αν είσαι εσύ 2ος και παίξουμε μαζί…. Μετα τα ματς θα το θυμάστε μια ζωή…. Εσύ και 50 υπόλοιποι οπαδοί σας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *