Γιατί ο Κούγιας έχει στοχοποιήσει τον ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Οι επιθέσεις του Κούγια κατά του ΟΦΗ έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα.Είναι για λόγους εκκεντρικότητας και προκειμένου να τραβήξει τα βλέμματα,λένε οι περισσότεροι.Εδώ διαφωνούμε.Ο γνωστός δικηγόρος έχει τις δικές του ισορροπίες να κρατήσει στην πόλη της Λάρισας και ο νέος ΟΦΗ του χαλάει την πιάτσα.
Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Ο Αλέξης Κούγιας για πολλά χρόνια έδειχνε να έχει μια φιλική προσέγγιση προς τον ΟΦΗ.
Είχε υπερασπιστεί επικοινωνιακά πάρα πολλές φορές την ομάδα του Ηρακλείου,είχε παρακολουθήσει παιχνίδια της στο Γεντί Κουλέ είχε προσπαθήσει ακόμη και να ρίξει τους τόνους με την ιδιότητα του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα στην κόντρα με τον ΟΦΗ πριν από 20 περίπου χρόνια.

Τι τον έπιασε ξαφνικά λοιπόν και τα βαλε με τον Όμιλο;
Εξηγείται η στάση του αυτή με την τάση που έχει να προκαλεί με τις δηλώσεις του;
Αυτή τη φορά πιστεύω πως όχι.

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ομάδας του Ηρακλείου του δημιουργεί πρόβλημα στη Λάρισα.
Δεν φτάνει που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε πόλεμο με μεγάλη μερίδα του κόσμου,αν αυτός ο κόσμος δει ότι ο ΟΦΗ βρήκε τον δρόμο του,άλλαξε επίπεδο διοικητικό και επέστρεψε στις επιτυχίες,πώς θα αντιδράσει;
Προφανώς και η πίεση για αλλαγές στην ομάδα του θα αυξηθεί.
Ο νέος ΟΦΗ του χαλάει την πιάτσα και γιαυτό δεν σταματάει τις επιθέσεις του στην ομάδα αλλά επικεντρώνεται στη διοίκηση και τη νέα ιδιοκτησία.

Μιλάει για επιχειρηματίες παντελώς άγνωστους στην Ελλάδα,λες και στη χώρα μας γνωρίζουμε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού,όπου ζει μια άλλη Ελλάδα με ανθρώπους επιτυχημένους στις δουλειές τους,επιχειρηματίες,επιστήμονες ακόμη και πολιτικούς.
Αφήνει υπονοούμενα ότι βρίσκεται κάποιος άλλος πίσω από τον Μπούση,λες και έτσι όπως είναι σήμερα το σύστημα μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος είναι πίσω από ποιον στο ποδόσφαιρο και στις περισσότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αστεία επιχειρήματα από κάποιον ο οποίος φαίνεται να φοβάται αυτό που έρχεται…

3 σχόλια

  1. Μην χαλάτε την ώρα σας γι αυτό το ανθρωποειδές γράφοντας γι αυτό! Είναι ένας τρελός βλακας φασίστας και τίποτα παραπάνω…. Ελπίζω οι Λαρισαίοι να κάνουν αυτό που πρέπει και αρμόζει στην ιστορία της ομάδας τους… 2 σακιά τσιμέντο και θα είναι όλα καλά μετα😉😉😉

  2. Ό,τι και να ναι παραμένει ο πρόεδρος της ΑΕΛ και κάποιος που βγαίνει στα κανάλια και λέει αυτά που λέει…
    Δυστυχώς ή ευτυχώς
    Σπ.Αλεξ.

  3. Αδερφε μου μετά τα χθεσινά στον χατζηνικολαου πίστεψε με πως θα κάνει καιρό όχι μόνο να ξαναβγεί στα κανάλια αλλά και έξω στον δρόμο! Για να πούμε και κάτι σοβαρό….. Έκλεισε ότι θα είναι ο Σίμος ο επόμενος προπονητής;;; και αν έχεις κάνα ρεπορτάζ για την θέση του στόπερ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *