Η φωνή του λαού: “Τεθωρακισμένοι ψευτόμαγκες”

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Γράφει ο φίλος της στήλης Γιώργος Αλεξάκης

Εδώ και πολύ καιρό διαβάζει κανείς (σχόλια;……..) σε διάφορα άρθρα, για την νέα κατάσταση που έρχεται στον ΟΦΗ, κάποιων απίθανων τύπων τα οποία άλλα είναι ειρωνικά, άλλα μηδενιστικά και άλλα καταστροφικά.

Από κάποιους απίθανους τύπους λοιπόν , που κρύβονται πίσω από ένα nickname και από ένα πληκτρολόγιο και κάνουν τους μάγκες, γράφουν απίθανα πράγματα, χωρίς καν να ξέρουν την πραγματικότητα και τι τους γίνεται.

Αυτοί οι τεθωρακισμένοι ψευτόμαγκες (ευτυχώς είναι λίγοι). ΄Αλλοι βέβαια (σχολιάζουν;…) από άγνοια ( τα γεγονότα θα τους διαψεύσουν), άλλοι από χούι ( για αυτούς η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά),
αλλά και κάποιοι άλλοι γιατί είναι οπαδοί άλλων ομάδων (οι γνωστοί και ως γενίτσαροι, αυτούς ας τους αφήσουμε στην θεία δίκη).

΄Ολοι πάντως αυτοί , μα όλοι κρύβονται πίσω από ένα nickname και δεν τολμούν να σχολιάσουν έτσι με το όνομά τους, με το επάγγελμά τους, με τα στοιχεία τους βρε αδερφέ. Γιαυτό τους αποκαλώ ψευτόμαγκες, παντογνώστες του κόλου, ξερόλες του κερατά.

΄Εξυπνους βλάκες, που βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Συνεχίστε μάγκες, συνεχίστε, μαζευτείτε όμως και περικυκλώστε το δέντρο μην τυχόν και σας φύγει. Να φυλάτε βάρδιες και αφήστε τους πολλούς να περπατούν και να απολαμβάνουν το δάσος.
Εσείς εκεί προσηλωμένοι στο δένδρο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *