Εδώ Ολλανδία: Η πρώτη του Σίμου, ο “Τσίλια” και η επόμενη μέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ο Κώστας Παπαδοπουλος γράφει από το Άπελντορν στο blog του στο Gentikoule για την τέταρτη ημέρα της ομάδας στην Ολλανδία.

Μαζεύονται σιγά σιγά αρκετές προπονήσεις και βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, αφού πέρασε και η τέταρτη ημέρα στο Άπελντορν.

Σήμερα ήταν μια διαφορετική ημέρα για τους παίκτες του ΟΦΗ αφού το πρωί έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Σίμο, ο οποίος ήταν απαιτητικός και ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή στα… θέλω του για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο 41χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θέλει να βλέπει επιθετικό ποδόσφαιρο, πίεση στην μπάλα και να είναι η ομάδα του το “αφεντικό” μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες φάνηκαν να ικανοποιούνται από την πρώτη εικόνα και να παλεύουν σε κάθε φάση να πείσουν τον ίδιο ότι αξίζουν να βρίσκονται εδώ και στην ομάδα.

Τώρα όσον αφορά τον Τσιλιανίδη, ο ίδιος έδειξε έτοιμος και έκανε κανονικά προπόνηση με την υπόλοιπη παρότι φορούσε νάρθηκα την χθεσινή ημέρα. Έκανε μαγνητική η οποία θα βγει την Τρίτη, ωστόσο ο ίδιος έδειξε σκληρό… καρύδι και έπαιξε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση ελαττώνοντας  έτσι τα προβλήματα. Πλέον έμεινε μόνο ο Βαζ ο οποίος δεν θα παίξει και στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Τώρα για την αυριανή μέρα θα πάμε πιο χαλαρά, αφού το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη του Άπελντορν μιας και ο Σίμος έδωσε ρεπό για το πρωί, αφού και την Τετάρτη θα υπάρχει το δυνατό φιλικό με Άντερλεχτ.

Μέσα στην μέρα βέβαια είχαμε και γιορτές, αφού ο Μπράουν είχε γενέθλια σήμερα και οι ποδοσφαιριστές με την υπόλοιπη ομάδα του έκαναν τούρτα έκπληξη στο ξενοδοχείο…

ΥΓ1: Τυφλή εμπιστοσύνη Σαμαρά σε Σίμο
ΥΓ2: Απαιτητικός και έτοιμος για τη πρόκληση
ΥΓ3: Σκύλος ο Τσίλιανίδης μπήκε αμέσως σε προπονήσεις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook