Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 22/02 15:50

Πρόστιμο για ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, για το παιχνίδι με την Λαμία, για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Μανώλης Σαρρής / 22/02 12:54

Pic | To επόμενο ραντεβού Snakes – Ovest Club δόθηκε στην Κύπρο

Μετά την ανάρτηση των “Ovest Club”, απάντησαν οι “Snakes” που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την “Μεγαλόνησο”. Το δικό τους χρώμα έδωσαν στο Ηράκλειο τα μέλη του συνδέσμου οπαδών της Ανόρθωσης “Ovest Club” που βρέθηκαν στο Ηράκλειο από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη συμμετέχοντας στον παλμό της Θύρας 4 στο παιχνίδι με την Λαμία.  … Read more

Gentikoule.gr / 22/02 12:23

To νομοσχέδιο Βασιλειάδη, η εκκρεμότητα με την αναδιάρθρωση και τα “ανοιχτά θέματα”

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 22/2 θα καταθέσει στη Βουλή στο αθλητικό νομοσχέδιο που έχει θέσει προς διαβούλευση από τον περασμένο Δεκέμβριο και όπως έχει γίνει γνωστό από το ρεπορτάζ θα φέρει και τροπολογία σχετικά με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων που σε μεγάλο βαθμό είναι δικής του αρχιτεκτονικής.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 21:10

Σαν να έπαιζαν επίσημο παιχνίδι

Στον ΟΦΗ έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η ήττα με την Λαμία φάνηκε να τους έχει πεισμώσει βγάζοντας εγωισμό και πάθος.

Κώστας Παπαδόπουλος / 21/02 18:20

Το ενδεχόμενο Σακόρ – Μεγιάδο στο κέντρο του ΟΦΗ!

Ο Χάιμε Βέρα μιας και δεν θα έχει στην διάθεση του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τους Νάστο – Κυριακίδη που έχουν δηλωθεί λόγω καρτών σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τους δύο ποδοσφαιριστές στο χώρο του κέντρου.