Θερμή υποδοχή στον Παύλο Δερμιτζάκη

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Είναι ο νέος τεχνικός της Καβάλας που αναφέρει: “Ευχόμαστε και πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα δώσει “νέο αέρα” στον σύλλογο μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ:

“Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδος μας είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος επιστρέφει μετά από 26 χρόνια στην ομάδα μέσα από την οποία αναδείχτηκε.

Για την αγάπη του Παύλου Δερμιτζάκη για τον ΑΟΚ είναι σίγουρo ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς ήταν πάντα εκεί αθόρυβα και συνειδητά όποτε τον χρειάστηκε ενώ αξίζει να θυμίσουμε  πως αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδος μας για 5 συναπτά έτη (1987-1992) πετυχαίνοντας 47 γκολ, πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. 

Ως προπονητής εργάστηκε σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Εργοτέλης, ο Πανθρακικός και ο ΟΦΗ.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα δώσει “νέο αέρα” στον σύλλογο μας και με την σύμπραξη όλης της πόλης, του φίλαθλου κόσμου, των φορέων και των επαγγελματιών, θα γίνει ούριος άνεμος για να μπορέσει το καραβάκι μας να βρει τον δρόμο του.

Άλλωστε, είναι μεγάλη η τιμή για τον ΑΟΚ η αποδοχή της πρότασης συνεργασίας,  και είμαστε σίγουροι πως σύσσωμος όλος ο οργανισμός που λέγεται ΑΟΚ θα στηρίξει και θα τιμήσει τον νέο μας προπονητή”.