Χαλί εκατομμυρίων είχε στρώσει η Γαλατά αλλά “ναυάγησε” λόγω της οικονομικής κρίσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρολίγον παίκτης της Γαλατάσαραϊ θα ήταν ο Λισάντρο Σεμέδο το καλοκαίρι του 2018. Τι οδήγησε στο “ναυάγιο” της μεταγραφής του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ.

Εκτενή και ιδιαίτερα αναλυτικά είναι τα ρεπορτάζ που προέρχονται από την Τουρκία και χρονολογούνται τον Ιούνιο του 2018. Ο Λισάντρο Σεμέδο προερχόταν από μια καταπληκτική σεζόν με την Φορτούνα Σιτάρντ στην Β’ κατηγορία της Ολλανδίας με τα νούμερα του να τρομάζουν καθώς σε 37 παιχνίδια είχε απολογισμό 15 γκολ και 15 ασίστ!

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Τουρκίας τον Ιούνιο του 2018, ο Φατίχ Τερίμ είχε εισηγηθεί στην διοίκηση της Γαλατάσαραϊ την απόκτηση του από τους Ολλανδούς που έναν χρόνο νωρίτερα τον είχαν αγοράσει από τον Απόλλωνα Λεμεσού δαπανώντας το ποσό των 750.000 ευρώ.

“Ο Σεμέδο αρέσει πολύ στον Τερίμ και ζήτησε από την διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση του” αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Τουρκία και εν συνεχεία αποκαλύπτουν τους λόγους που δεν προχώρησε η μετακίνηση του στην Γαλατά. Όπως τονίζουν, η Φορτούνα ζήτησε 4 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Σεμέδο ωστόσο η διοίκηση της Γαλατά επικαλέστηκε, τόσο προς τον Τερίμ – όσο και προς την Φορτούνα, την οικονομική κρίση στην χώρα τονίζοντας ότι το ποσό των 4 εκ. ευρώ είναι πολύ μεγάλο για την απόκτηση του.

Εδώ αξίζει να κάνουμε μια υπενθύμιση ότι πράγματι η Γαλατάσαραϊ αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα το περσινό καλοκαίρι και ενδεικτικό στοιχείο ήταν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε δικαστικά κατά των Τούρκων λόγω της εκκρεμότητας που υπήρχε για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook