Τεράστια ασέβεια του OPEN προς τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το κανάλι του Σαββίδη και η αθλητική εκπομπή “Total Football” παρουσίασαν τελευταίο τον ΟΦΗ όπου τον ξεπέταξαν μέσα σε ένα τρίλεπτο.

Παρότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, αυτό το γεγονός φαίνεται πως οι ιθύνοντες της αθλητικής εκπομπής “Total Football” δεν το έλαβαν υπ’ όψιν τους και παρουσίασαν τελευταία τα στιγμιότυπα του αγώνα με τον Βόλο. Αφού έδειξαν νωρίτερα ακόμα και το ματς της Λαμίας των δύο βαθμών με τον Πανιώνιο του -2, πρώτα παρουσίασαν όλα τα παιχνίδια και για το φινάλε της εκπομπής… ξεπέταξαν εκείνο του ΟΦΗ στην Μαγνησία. Μέσα σε 120 δευτερόλεπτα πρόλαβαν και παρουσίασαν σχεδόν όλες τις φάσεις του Βόλου, από εκείνες του ΟΦΗ “εξαφανίστηκαν” τα τετ α τετ του Μάνου και αρκέστηκαν να δείξουν μόνο τις φάσεις με τα δοκάρια των Φιγκεϊρέντο, Νέιρα.

Το χειρότερο είναι ότι οι ιθύνοντες της εκπομπής έδειξαν πως δεν σέβονται το όνομα και την ιστορία του ΟΦΗ αλλά και τους τηλεθεατές που ενδεχομένως περίμεναν τόση ώρα να δουν φάσεις και σχολιασμό από το παιχνίδι της ομάδας τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook