Στα κορίτσια του ΟΦΗ αξίζει μια κανονική σεζόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα και η φετινή εμπειρία πρέπει να είναι ανάλογη της υπομονής τους και της αγάπης τους για το άθλημα και την ομάδα.

Η νίκη επί της ΑΕΛ, η γεμάτη, με κόσμο του ΟΦΗ, εξέδρα στο γήπεδο του Ατσαλένιου αλλά κυρίως η επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία έγινε όπως αρμόζει τόσο στο όνομα του συλλόγου, όσο και στις ίδιες τις προσπάθειες των αθλητριών του.

Ήταν μια πρεμιέρα που ήταν πανέμορφη από κάθε πλευρά και αξίζει να υπάρξει μια χρονιά ανάλογη με την προσπάθεια που γίνεται στην γυναικεία ομάδα. Η προηγούμενη εμπειρία, πριν από δύο χρόνια, δεν ήταν και η καλύτερη. Όλοι γνωρίζουν ότι τα κορίτσια ταλαιπωρήθηκαν, δεν ευχαριστήθηκαν όσο θα ήθελαν την συμμετοχή τους στην Α’ Εθνική όσο θα ήθελαν και οι ίδιες. Παρότι υπάρχουν ακόμα αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, δεν “μάσησαν”, δεν έκαναν πίσω και κατάφεραν να επαναφέρουν τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία. Τους αξίζει να ζήσουν μια κανονική σεζόν παίζοντας στην Α’ Εθνική και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook