“Οι άλλοι”

Gentikoule.gr / 28/05 20:48

Μεντιλίμπαρ: “Έχουμε άλλους 10… Ελ Κααμπί που πρέπει να προσέχει η Φιορεντίνα”

Για τον αυριανό (29/05) τελικό του Conference League του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, λέγοντας πως οι «Βιολά» πρέπει να προσέξουν και τους 11 παίκτες των Πειραιωτών και όχι μόνο τον Ελ Κααμπί.

Gentikoule.gr / 28/05 20:34

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση παράγοντα και ποδοσφαιριστή του Άρη για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό πως κάλεσε σε ακρόαση έναν φερόμενο παράγοντα του Άρη και έναν παίκτη των κίτρινων για φερόμενο περιστατικό βίας μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Gentikoule.gr / 28/05 19:31

Σε απολογία όλη η αποστολή του Άρη για τη μη παραλαβή μεταλλίων στον τελικό του Κυπέλλου!

Σε μια αποκάλυψη γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που διεξήχθη προ ημερών στο «Πανθεσσαλικό» και βρήκε τον Παναθηναϊκό να λυγίζει με σκορ 1-0 τον Αρη, προχώρησε ο bwin ΣΠΟΡ FM.

Gentikoule.gr / 28/05 18:35

Athens Kallithea: Παίρνει Γκέλιο από τον Ι ωνικό

Σύμφωνα με πληροφορίες η Athens Kallithea βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 32χρονου τερματοφύλακα, Γιάννη Γκέλιου, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό.

Gentikoule.gr / 28/05 17:30

Μπέος: “Το σκέφτομαι για πρόεδρος της Super League 1”

«Είναι ευλογία που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο οι μεγαλομέτοχοι των 4 και επενδύουν», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα« ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της τοπικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.

Gentikoule.gr / 28/05 14:32

“Τέλος ο Μάντζιος από τον Άρη – Οδεύει προς Κύπρο”

Το θέμα του προπονητή ασφαλώς και θα έπρεπε να πάρει προτεραιότητα στον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν και ο Άρης θα προχωρήσει σε αλλαγή στον πάγκο του, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5.

Gentikoule.gr / 27/05 15:49

Εντολή Εισαγγελέα για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την πυρκαγιά στο Κλεάνθης Βικελίδης

Με εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προς τον Εσαγγελέα ποινικής δίωξης, διετάχθη προκαταρκτική έρευνα για τη φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλ. Βικελίδης».