Δεν θα δώσει το «παρών» ο Βασιλειάδης στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκ

Eπιμέλεια:Σπύρος Αλεξάκης

Δεν θέλει να παρερμηνευθεί η παρουσία του λόγω και της εκλογής νέου Προέδρου στη διοργανώτρια.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί το σχέδιο της αναδιάρθρωσης, ωστόσο με επιστολή που απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Γιώργο Στράτο, του γνωστοποίησε ότι δεν θα δώσει το «παρών».

Και αυτό, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, δεν θέλει να παρερμηνευθεί η παρουσία του λόγω και των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου προέδρου της Λίγκας που θα γίνει την ίδια μέρα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.

Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια ημέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αμέσως μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα.

Με τιμή,

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γεώργιος Βασιλειάδης».

Πηγή: a-sports.gr