Τι έδειξε στο χθεσινό δίτερμα ο Βέρα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί στο πρώτο δίτερμα που έληξε με την Κ19 1-0 να έπαιξαν αυτοί που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, ωστόσο στο χθεσινό φιλικό έπαιξαν και οι βασικοί δείχνοντας μερικές σκέψεις για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Σωτηρίου όπως φαίνεται έχει βρει ρυθμό και πολύ δύσκολα να χάσει την θέση του, ενώ και ο Γιαννούλης όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες φαίνεται να αλλάζει θέση και να γίνεται στόπερ, δίπλα στον Ποτουρίδη όπως τους είδαμε και εχτές.

Στα άκρα της άμυνας φαίνεται να δοκιμάζει Δεληγιαννίδη και Μπράουν για το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη μιας και ο Κοροβέσης είναι τιμωρημένος.

Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Νάστος, Κυριακίδης που είναι πολύ πιθανό να είναι και στο αρχικό σχήμα με τον Άρη μιας και ο Σακόρ με τον Μεγιάδο δεν αγωνίζονται λόγω τιμωρίας.

Μπροστά λόγω των ελλείψεων και του Ναμπί που είναι τραυματίας και του Νέιρα που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Άρη, ο Βέρα δοκίμασε τους Σόουζα Ντίνα στα άκρα και τον Βάζ πίσω από τον Πέρσον.

Σίγουρα είναι μια πειστική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Άρη με την μόνη αλλαγή που μπορεί να γίνεται αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα είναι ο Γιακουμάκης να πάρει την θέση του Πέρσον.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ποτουρίδης, Μπράουν, Κυριακίδης, Σόουζα, Βαζ, Ντίνας, Πέρσον

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στρέζος, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Μεγιάδο, Παπαστεριανός, Κοροβέσης, Σάσι, Νέιρα, Σακόρ, Μπολάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook