Στο “Γεντί Κουλέ” θα σώσει την χρονιά ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς νικητή αλλά και σκορ έληξε η πρώτη “μάχη” ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ και πλέον όλα θα κριθούν στο “Γεντί Κουλέ” την Τετάρτη.

Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστε φάσεις ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά πίεσε και έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Μπιανκόνι να σουτάρει και την μπάλα να την μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

Από το 20λεπτό και μετά ο ΟΦΗ ισορρόπησε χάνοντας μάλιστα και καλή ευκαιρία με την ατομική προσπάθεια του Φερέιρα όμως έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκότ.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Από και μετά τα λάθη στο κέντρο δεν άφησαν τις ομάδες να βρουν ρυθμό με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας ωστόσο στο πρώτο δεκάλεπτο δεν δημιούργησε κάτι σημαντικό στην εστία του Γκότ.

Στο 70ο λεπτό ο Πλατανιάς έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι όταν μετά από φάση διαρκείας ο Καραγκούνης σούταρε με τον Σωτηρίου να κάνει μεγάλη επέμβαση και με την βοήθεια του δοκαριού να κρατάει το μηδέν.

Ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ στο 78ο λεπτό όταν ο Ντίνας που είχε περάσει ως αλλαγή εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπάζογλου στο πρώτο δοκάρι με πλασέ στην κίνηση απείλησε την εστία του Γκότ, όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Μάλιστα η ομάδα του Χάιμε Βέρα άγγιξε το γκολ όταν ο Ντίνας εκτέλεσε κόρνερ πάλι ο Παπάζογλου βρέθηκε μόνος του πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Από εκεί και μετά δεν σημειώθηκε κάτι σημαντικό και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το ματς της Τετάρτης στο “Γεντί Κουλέ” όπου εκεί θα φανεί ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook