Βέρα: “Θα κάνουμε προετοιμασία σε άλλες χώρες της Ευρώπης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποκαλυπτικός ήταν ο Χάιμε Βέρα μιλώντας στην ιστοσελίδα «Las Ultimas Noticias» της Χιλής.

«Το νησί έχει καλοκαίρι για περίπου οκτώ μήνες τον χρόνο. Υπάρχουν παντού παραλίες και ρεστοράν. Εγώ πάντως δεν θα πάω ακόμα διακοπές, καθώς πρέπει να οργανώσω την προετοιμασία που θα κάνουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» ήταν το σχόλιο του για την Κρήτη βγάζοντας και την είδηση.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ και το πως έκλεισε η χρονιά, ο Χάιμε Βέρα ήταν απολαυστικός: «Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος με φιλούσε. Όπου πάω με κερνάνε και δεν με αφήνουν να πληρώσω. Για καφέ, για φαγητό, για ποτό. Όλοι μας βρισκόμασταν για μήνες υπό πίεση, αλλά υπήρξε ανακούφιση. Αυτό σημαίνει πως τα πήγαμε καλά. Πριν από 27 χρόνια ήμασταν εδώ σαν παίκτες και τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για την πολυγλωσσία που επικρατεί στον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «δεν μιλάω ελληνικά, αλλά μπορώ να συνεννοηθώ με τους παίκτες μου. Έχουμε Δανό, Γάλλο, Σουηδό, Ιβοριανό, Πορτογάλο, Βραζιλιάνο και δύο Αργεντινούς. Έτσι χρησιμοποιούμε τα αγγλικά και καταλαβαινόμαστε»