Αποκλειστικό: Υπογράφει μέχρι το 2022 ο Τσιλιανίδης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ “επενδύει” αγωνιστικά στον 25χρονο μέσο που προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule πρόκειται να υπογράψει μέχρι το 2022.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποτελεί το πρώτο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά και όχι ξεκινάει εντυπωσιακά η στελέχωση του ρόστερ για την Σούπερ Λιγκ 1 αλλά δείχνει πως χτίζει την ομάδα της επόμενης τριετίας.

Από τον περασμένο Γενάρη και μετά όταν και έγιναν οι πρώτες προσθήκες υπό την καθοδήγηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά, όλοι οι παίκτες υπογράφουν από το 2021 και μετά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η ομάδα χτίζεται με βάθος χρόνου το 2021 και το 2022.

Με τον 25χρονο μέσο να υπογράφει την Τετάρτη τριετές συμβόλαιο φαίνεται πως ο ΟΦΗ “επενδύει” αγωνιστικά σε έναν ποδοσφαιριστή υψηλής ποδοσφαιρικής αξίας και που παράλληλα έχει μπροστά του ένα μεγάλο μέλλον ενώ προέρχεται από την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του. Στον ΟΦΗ δείχνουν με αυτόν τον τρόπο ότι φτιάχνουν ομάδα τριετίας με ένα ρόστερ που θα έχει βάθος χρόνου τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook