Ποσό ρεκόρ έδωσε ο ΟΦΗ για το 100% του Φερέιρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για παίκτες που μπορούν να φέρουν κέρδη στην ομάδα και όπως στην περίπτωση του Σακόρ, το ίδιο έκανε και τώρα με την περίπτωση του 21χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Τον περασμένο Γενάρη ο ΟΦΗ είχε δείξει τις, πρώτες, προθέσεις του για την επένδυση που επρόκειτο να κάνει αγοράζοντας παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Προχωρώντας στην αγορά του Βαγιεμπάχ Σακόρ από την Γκέτεμποργκ, ο ΟΦΗ δαπάνησε περισσότερες από 250.000 ευρώ για να κάνει δικό του το Νορβηγό μέσο επενδύοντας ένα σημαντικό ποσό.

Με αυτό το σκεπτικό έδωσε περίπου 300.000 ευρώ στην Κουρίκο Ουνίδο για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Φερέιρα. Η υπόθεση αγοράς του 100% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού εξαρχής υπήρχε ένα ποσό φιξ που έπρεπε να δοθεί από τον ΟΦΗ αλλά μόνο για το 50% και από εκεί και πέρα το υπόλοιπο 50% ήταν προϊόν διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ΠΑΕ και την Κουρίκο Ουνίδο.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μοιάζει να είναι το next big think της ομάδας και μετά από δυο-τρία χρόνια, αν δουλέψει σωστά και γίνει και το ανάλογο promotion, μπορεί να φέρει στο ταμείο κάποια εκατομμύρια ευρώ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook