Οι στόχοι έχουν “κλειδώσει” – ώρα για τα τελικά βήματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν τι χρειάζεται η ομάδα και ήδη οι εκλεκτοί για την άμυνα και την θέση του τερματοφύλακα έχουν βρεθεί. Ρεπορτάζ του Κώστα Παπαδόπουλου από την Ολλανδία.

Το έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ αλλά χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Παράλληλα ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός επιθετικού με τον Γιακουμάκη να είναι στην πρώτη γραμμή και από εκεί και πέρα, ότι προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ έχει σταματήσει εδώ και καιρό την αναζήτηση παικτών για το κέντρο της άμυνας αλλά και την θέση του τερματοφύλακα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί, οι στόχοι είναι “κλειδωμένοι” και πλέον περιμένουμε τα επόμενα βήματα που είναι οι ανακοινώσεις από την πλευρά του ΟΦΗ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτες, ειδικά στο κέντρο της άμυνας που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά και ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει την διαφορά: Πως δεν ισχύει κανένα όνομα από όλα όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής.

Το ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση το γνωρίζουν πολύ καλύτερα αυτοί που βρίσκονται μέσα σε αυτή. Έτσι εδώ και καιρό το σκάουτινγκ είχε περάσει από ακτίνες αρκετούς ποδοσφαιριστές στις θέσεις που… πονάει η ομάδα και πλέον βρίσκεται στο σημείο που περιμένουμε τα επόμενα βήματα.

Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από την ομάδα για να ενισχύσουν το ρόστερ, έχουν μεγάλα κασέ δεν είναι φτηνοί και για αυτόν τον λόγο ο ΟΦΗ έχει επιλέξει την δική του τακτική προκειμένου τα ονόματα να μην βγαίνουν στην δημοσιότητα και να γίνεται “έρμαιο” στα χέρια των μάνατζερ.

Τώρα για το αν δούμε κάποια μεταγραφή στην Ολλανδία, όλα είναι πιθανά. Άλλωστε, ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το Ρότερνταμ σε 8 ημέρες και κατά συνέπεια δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα απολύτως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook