Για την εισαγωγή του Video Assistant Referee (VAR) μίλησε ο Περέϊρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επίσημη τελετή έναρξης υπήρξε στα Σεμινάρια Διαιτησίας στο Καρπενήσι με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αναφέρθηκε στην εισαγωγή του Video Assistant Referee (VAR) στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην σύσταση της Super League 1 και της Super League 2.

Επίσημη τελετή έναρξης υπήρξε στα Σεμινάρια Διαιτησίας στο Καρπενήσι με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και των Φούσεων και Ντερ Ρόεστ, προπόνηση το πρωί και μαθήματα το απόγευμα για Διαιτητές και Βοηθούς. Ξεκίνησε επίσης και το Σεμινάριο Παρατηρητών.
Την επίσημη τελετή έναρξης του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε παρουσία των Αξιωματούχων Διαιτησίας & Παρατηρητών της 1ης κατηγορίας  τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Γεώργιος, Μητροπολίτης Ευρυτανίας, ο Τασσιός Αριστείδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ο Γιώργος Παπατζήμας, πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας, όπως και ο Independent Expert των FIFA & UEFA, Πετρ Φούσεκ αλλά και ο Μαικ Φαν Ντερ Ρόεστ, Project Leader της FIFA για το VAR.
H τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του pροέδρου της ΚΕΔ / ΕΠΟ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, o οποίος αναφέρθηκε στην εισαγωγή του Video Assistant Referee (VAR) στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην σύσταση της Super League 1 και της Super League 2. Για τους Διαιτητές και Βοηθούς διαιτησίας, το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση και μάθημα διαχείρησης stress το πρωί και ενώ το απόγευμα, πέραν της τελετής έναρξης, έγινε και μάθημα με τις ομάδες εργασίας. Άρχισε επίσης το Σεμινάριο Παρατηρητών 1ης κατηγορίας, με την ομιλία – καλωσόρισμα του Περέιρα και την παρουσίαση των αλλαγών στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2019-20. Το απόγευμα οι Παρατηρητές παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα με τους εκπαιδευτές της ΚΕΔ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook