Θέμα Gentikoule | Κατακόρυφη αύξηση των εισιτηρίων στο “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εντυπωσιακή αύξηση της παρουσίας του κόσμου στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” αποτυπώνεται πλήρως μέσω και των αριθμών.

Ήδη, μετά από πέντε αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει “κόψει” 21.957 εισιτήρια ξεπερνώντας το “φράγμα” των 20 χιλιάδων. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι αυτός ο αριθμός έχει ξεπεραστεί και ενώ ο ΟΦΗ έχει δώσει μόλις ένα ντέρμπι στο Ηράκλειο, αυτό με τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛ που ακολουθεί με 19.545 έχει παίξει στην Λάρισα, ήδη, με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

H κατακόρυφη αύξηση της προσέλευσης του κόσμου στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι την περσινή σεζόν, στον ίδιο αριθμό αγώνων, υπήρχαν τέσσερα ντέρμπι ήδη (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης + Απόλλωνα) και κόπηκαν λιγότερα εισιτήρια σε σχέση με την φετινή σεζόν. Ο ΟΦΗ της περιόδου 2018 – 2019 είχε κόψει 21.270 εισιτήρια ενώ φέτος έχει ξεπεράσει τον παραπάνω αριθμό!

Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει στα πέντε πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος να έχει κατακόρυφη αύξηση των εισιτηρίων, εν αντιθέσει πάντα με την προηγούμενη χρονιά και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε 15 ματς στο Ηράκλειο “έκοψε” 54.875 ενώ ήδη φέτος είναι κοντά στο 50% μετά από πέντε μόλις ματς και ενώ ακολουθούν στο Ηράκλειο όλα τα ντέρμπι (ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το ενδεχόμενο των πλέι – οφ που θα αλλάξει ακόμα περισσότερο τον φετινό αριθμό σε σχέση με πέρυσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook